Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA SUBVENCIONS COMERÇ, SERVEIS, ARTESANIA I MODA 2016

SUBVENCIONS COMERÇ, SERVEIS, ARTESANIA I MODA 2016

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya s’ha publicat la resolució per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions en l’àmbit del comerç, dels serveis, l’artesania i la moda per a l’any 2016, i s’ha obert la convocatòria corresponent.

-Objecte:

L’objecte d’aquestes bases és regular l’atorgament de les subvencions en l’àmbit del comerç al detall, dels serveis, l’artesania i la moda, amb la finalitat de promocionar i impulsar el sectorcomercial, de serveis, l’artesanal i el suport a la moda catalana, i fomentar la competitivitat i la qualitat d’aquests sectors.

-Persones o entitats beneficiàries:

Poden ser beneficiaris/àries d’aquests ajuts:

a) Les empreses individuals, associades o agrupades de comerç, serveis, artesania i moda, donades d’alta en el cens de l’impost d’activitats econòmiques.

b) Entitats de comerç, serveis, artesania i moda: associacions, gremis, federacions i agrupacions .

-Programes:

Programa 1: Competitivitat de l’empresa de comerç i serveis a través de les entitats. (p.e. difusió i comunicació de l’oferta comercial, creació de web i app, activitats de fidelització de clients i projectes innovadors, compra de targetes, lectors)

Programa 2 : Afavoriment de la continuïtat dels localscomercials .

Programa 3 : Implementació d’eines d’innovació tecnològica . (p.e. creació d’un eCommerce, comptadors de clients, beacons, webrooming, codis QR, codis NFC, prestatgeries infinites, lectors RFID)

Programa 4 : Participació en activitats firals sectorials , multisectorials i professionals del comerç i els serveis a Catalunya.

Programa 5 : Comercialització de l’artesania .

Programa 6 : Internacionalització de la moda .

-Sol·licituds i termini de presentació:

El termini de presentació de sol·licituds s’iniciael dia 4 de juliol i finalitza el dia 26 de juliol de 2016 .

-Sol·licituds i documentació:

Les sol·licituds s’han de presentar segons el model normalitzat que està a disposició de les persones interessades a la seu corporativa de Canal Empresa de la Generalitat de Catalunya (http://canalempresaweb.gencat.cat ), a la pàgina web del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (http://ccam.cat ) o a la pàgina web del Departament d’Empresa i Coneixement (http://empresaiocupacio.gencat.cat ).

Les sol·licituds es presentaran preferentment per mitjans telemàtics, acompanyades de la documentació que preveuen aquestes bases, si escau, a través del Canal Empresa (http://canalempresaweb.gencat.cat ).

Com cada any, la nostra entitat s’ofereix a ajudar a tramitar les vostres sol·licituds. Per a més informació, us podeu adreçar al c/La Torre, 5, enviar el correu electrònic a info@igualadacomerc.cat o trucar al telèfon 938 051 419.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web