Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA 20 ANYS, 40 EDICIONS, I UNA DATA, DISSABTE, 3 DE SETEMBRE, LA BOTIGA AL CARRER

20 ANYS, 40 EDICIONS, I UNA DATA, DISSABTE, 3 DE SETEMBRE, LA BOTIGA AL CARRER

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Una de les campanyes comercials amb més èxit a Catalunya central torna per 40ª vegada amb més de 100 comerços participants i milers de visitants que ompliàn els carrers de la ciutat.

Com cada any en aquesta època, l’activitat comercial a la nostra ciutat repren el seu curs amb la ja tradicional Botiga al Carrer. Després d’una molt participada Festa Major, la Botiga al Carrer d’estiu a mans d’Igualada Comerç pren el relleu de bon ambient. Ja estem davant de la 40ª edició, en aquest cas la d’estiu i ja són 20 anys d’aquesta promoció que continua sent molt popular, viva i representa la cita obligada per a molta gent.

La Botiga al Carrer és una de les campanyes històriques que organitza l’entitat comercial igualadina. Durant aquests vint anys, l’activitat s’ha convertit en un dels símbols de la ciutat. Recordem que la Botiga al Carrer és una activitat promocional i tradicional quan els associats surten al carrer i places de la ciutat a vendre els seus productes. És una de les campanyes amb més èxit que organitza Igualada Comerç i és l’oportunitat única per comprar els productes de la temporada vigent amb uns preus realment atractius. Es calcula que l’edició igualadina la visiten entre 15.000 i 20.000 persones.

Edicions anteriors-1
Edicions anteriors-1

Enguany, la Botiga al Carrer es presenta amb algunes millores en el seu format que aportarà més comoditat a l’hora de comprar. Hi haurà tres eixos de concentració de botigues amb carpes. La zona verda, amb les carpes del mateix color serà a la plaça de Cal Font. La zona blanca, amb les carpes de color blanc serà a la Rambla Sant Isidre. La tercera zona és blava amb les carpes d’aquest color i serà a la plaça de l’Ajuntament. Tot això facilitarà bones compres dels productes de la temporada vigent amb uns preus realment atractius i increïbles de sempre, a més a més en un ambient agradable i amb música. A part d’això, en totes aquestes zones hi haurà fil musical i una acurada i acertada decoració floral. A més a més d’aquestes zones de concentració, en tota la part peatonal, hi haurà altres comerços que sortiràn davant els seus establimenst comercials en, facilitant d’aquesta manera a milers de visitants d’arreu una agradable visita i compres tranquil·les.

A més a més, en diferents zones cèntriques hi hauràn varis activitats que organitzaràn p.ex country a la Pl. de Cal Font, o l’Agrupació Folklòrica d’Igualada que faràn una cercavila per la ciutat.

Igualada Comerç ha preparat també una sorpresa a tots els clients de la Botiga al Carrer. Per una compra mínima de 10 €, els comerços participants a la Botiga al Carrer obsequiaràn els seus clients amb un val per un got de cervesa, que es podrà bescanviar a l’estand del Kiosk del Rec, situat a la Pl. de l’Ajuntament. Aquesta promoció ha estat possible gràcies a la gentilesa d’Igualada Comerç i Kiosk del Rec.

El que sí que no canvia mai, és la participació dels comerços de la nostra ciutat, amb productes de temporada i de primer nivell, però amb els preus competitius de sempre.

Des de l’entitat s’informa també dels carrers de la zona cèntrica de la ciutat que estaran tancats al trànsit rodat per l’ocasió. A més a més de la Rambla Sant Isidre, els següents carrers romandran tancats per trànsit: Rambla General Vives, plaça de Cal Font, Rambla Nova des del c/Santa Caterina, plaça de la Creu, c/Sant Simplici, c/Alba, c/Argent, c/Sant Cristòfor i plaça del Pilar, c/Nou, Plaça Ajuntament, c/Santa Maria, Plaça Pius XII i c/Roser. Per accedir a plaça Sant Miquel es farà en direcció prohibida pel carrer Sant Bartomeu i Sant Jaume, la qual cosa vol dir que tot aquest eix quedarà de doble sentit de circulació.

Edicions anteriors-2
Edicions anteriors-2
Amb la Botiga al Carrer, es marca simbòlicament el tancament de les rebaixes de la temporada. El resum que es fa des de l’entitat és que ha sigut un període força irregular. A nivelle general, a Catalunya han sortit beneficiades les zones i ciutats costaneres i turístiques, que s’han beneficiat de gran afluència turística d’enguany. En canvi, a l’interior del país i en les ciutats com la nostra, les rebaixes han siguts molt planes, sense un començament fort, però en canvi, s’han allargat fins al final amb unes compres estables. Els sectors que han estat més contents són els d’equipament de la persona i complements i sobretot, les botigues que venien roba esportiva, per la platja i els banyadors. En tot cas, en majoria dels casos, no hi ha hagut importants increments de vendes.

Encara així, la Botiga al Carrer serà una oportunitat única pels comerciants que tenen ganes de treure els seus estocs de la temporada d’estiu, que oficialment es va acabar el passat dilluns, dia 31 d’agost.

Per tant, el dissabte, dia 3 de setembre, cal reservar cita. Botigues al Carrer a la teva mida oferiran els productes de la temporada vigent amb uns preus realment atractius i increïbles de sempre.

Més informació al Facebook: igualadacom i el Twitter: igualadacomerc .


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web