Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES LA BOTIGA AL CARRER COMPLEIX VINT ANYS AMB LA IMATGE RENOVADA

LA BOTIGA AL CARRER COMPLEIX VINT ANYS AMB LA IMATGE RENOVADA

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

El dissabte passat, els carrers del centre de la ciutat es van tornar a omplir amb un centenar de botigues i establiments d’Igualada, amb el motiu de la 40a edició de la Botiga al Carrer. D’aquesta manera, l’esdeveniment, organitzat per Igualada Comerç, va posar punt final a les rebaixes d’estiu.

Rambla St. Isidre, la Botiga al Carrer´16s
Rambla St. Isidre, la Botiga al Carrer´16s

La valoració de la 40a edició, és força positiva, sobretot perquè s’ha fet un salt qualitatiu, amb una redistribució de les parades. Les carpes personalitzades d’un mateix color eren pels associats que anaven agrupats, també decoració floral de l’entorn, la música ambiental i força animació pels carrers. Per l’altra banda, i no menys important, les vendes han estat bones, sobretot a les tres zones on hi havia concentració de botigues; la Rambla Sant Isidre, la plaça de l’Ajuntament i la plaça de Cal Font. El bon temps (en alguns moments del dia, fins i tot amb massa calor) va tornar a acompanyar i també ha estat clau perquè l’edició d’enguany de la Botiga al Carrer hagi tingut una bona afluència de públic.

 Pl. de l´Ajuntament, la Botiga al Carrer´16s
Pl. de l´Ajuntament, la Botiga al Carrer´16s

De cara a futur, l’entitat analitzarà ara el nivell de satisfacció dels participants a la 40a edició de la Botiga al Carrer per tal de realitzar els canvis i millores que siguin necessaris per a pròximes edicions. El model actual de Botiga al Carrer, dividida en diferents espais, requereix un important esforç econòmic i de recursos humans. Per aquest motiu l’entitat vol explorar altres models de concentració i fórmules de ciutats semblants a Igualada que puguin permetre oferir més serveis, més animació i més promocions. Evidentment, aquest debat es portarà a terme amb la participació i l’ajuda dels socis de l’entitat i altres comerciants de la ciutat.

La Botiga al Carrer del mes de setembre va servir per tancar la temporada de rebaixes estivals a Igualada. Les vendes durant els mesos d’estiu es van mantindre estables en termes generals. Pel que fa a Catalunya, va ser un període força irregular on només havien sortit beneficiades les zones i ciutats amb gran afluència de turistes.

Amb la Botiga al Carrer, Igualada Comerç ha començat l’inici de la temporada tardor-hivern, amb els últims quatre mesos i amb la concentració de bona part d’activitats i de les vendes amb les campanyes com p.ex. la Gran Festa del Vi i la de Nadal. Igualada Comerç liderarà aquesta nova temporada amb els comerços de la ciutat d’Igualada que seguiran apostant per la proximitat, la flexibilitat i el coneixement per oferir el millor servei als compradors de la ciutat i la comarca.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web