Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA IGUALADA COMERÇ COMENÇA EL NOU CICLE FORMATIU AMB EL CURS: “GESTÍÓ FISCAL DE L’EMPRESA”

IGUALADA COMERÇ COMENÇA EL NOU CICLE FORMATIU AMB EL CURS: “GESTÍÓ FISCAL DE L’EMPRESA”

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Amb el començament de la nova temprada comercial, Igualada Comerç han preparat un nou curs de formació, totalment gratuït per les persones en actiu (autònoms o Règim General), independentment del sector. Es tracta del curs “GESTÍÓ FISCAL DE L’EMPRESA” amb un total de 40 hores lectives.

L’objectiu del curs és que tot empresari, comerciant o treballador pugui ser capaç d’entendre de manera general la situació fiscal pròpia i de l’empresa i conèixer la feina que sovint li fa un tercer per prendre decisions i saber el perquè de les coses.

El contingut és el següent: introducció a l’IRPF, introducció a l’IVA, i la introducció a l’Impost de societats.

El ponent serà el Jordi Sanglas de Alba, llicenciat en economia, censor jurat de comptes i assessor d’empreses en l’àmbit docent a la URV, UDG i UPF.

L’horari del curs serà el dimecres i dijous de 15.00 a 17.00 h i començarà a partir del 5 d’octubre. (5, 6,10,19, 20, 26, 27 d’octubre, 2, 3, 9, 10, 16, 17, 23, 24, 30 de novembre, 1, 5 de desembre i dos dilluns excepcionals de 9-13h, el 10 d’octubre i el 5 de desembre)

Curs
Curs
El lloc on s’impartirà la formació és a la seu d’Igualada Comerç, al c/La Torre, 5 d’Igualada. Poden participar al curs totes persones actives de qualsevol sector (no cal que sigui comerç) i també autònoms.

La data límit d’inscripcions és el 30 de setembre de 2016. Les places són limitades i es reservaran per rigorós ordre d’inscripció.


Per a més informació i inscripcions, els interessats es poden dirigir al local d’Igualada Comerç al carrer de La Torre, 5, trucar al telèfon 938051419 o enviar un e-mail a info@igualadacomerc.cat .

extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web