Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA MARATÓ DE DONACIÓ DE SANG

MARATÓ DE DONACIÓ DE SANG

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

El pròxim dissabte 24 de setembre de 2016, de 10 a 22h, el Teatre Municipal de l’Ateneu acollirà una nova edició de la Marató de Donació de Sang. La campanya, organitzada pel Banc de Sang i Teixits (BST), compta amb la implicació de l’Ajuntament d’Igualada, MIPS Fundació Privada, l’Ateneu Igualadí i l’Associació de Donants de Sang de l’Anoia.

Marató de donació de sang´16
Marató de donació de sang´16

Gràcies a la participació de tota la ciutat, cada any la jornada supera amb escreix les expectatives. L’any passat 649 persones van venir a la Marató, fent que aquesta sigui un dels principals referents a Catalunya. Amb l’èxit que es va obtenir en la passada edició traslladant la marató en el Teatre de l’Ateneu, enguany s’ampliaran novament els mitjans per evitar cues i facilitar la donació.

La Marató vol convertir la donació de sang en una gran jornada festiva. Per això hi participen entitats, institucions, empreses i particulars que donen suport i s’impliquen organitzant un seguit d’activitats lúdiques durant tota la jornada amb la implicació del teixit associatiu i empresarial dels municipis i rodalies.

A més a més, amb les etiquetes #MSangIgualada i #Sigueselprotagonista volem continuar mobilitzant als igualadins i igualadines perquè segueixin sent els verdaders protagonistes de la Marató de Donació de Sang. Es vol estendre la presència de la Marató a les xarxes socials, i així dinamitzar a la societat present a Twitter, Facebook i Instagram.

La Marató vol sensibilitzar sobre la importància de donar sang com un hàbit i aconseguir nous donants per estendre aquesta pràctica entre el màxim nombre de ciutadans. Cal tenir en compte que cada dia calen 1.000 donacions a Catalunya per atendre les necessitats dels malalts.

Donar sang, un hàbit cívic

De forma general, pot donar sang qualsevol persona que tingui bona salut i que compleixi les següents condicions:
- Tenir més de 18 anys
- Pesar 50 quilos o més
- En cas de ser dona, no estar embarassada
Per donar sang no cal estar en dejú.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web