Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA LA 5A EDICIÓ DE LA GRAN FESTA DEL VI PORTARÀ A IGUALADA ELS MILLORS PRODUCTES GASTRONÒMICS DE PROXIMITAT

LA 5A EDICIÓ DE LA GRAN FESTA DEL VI PORTARÀ A IGUALADA ELS MILLORS PRODUCTES GASTRONÒMICS DE PROXIMITAT

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

El dissabte 5 de novembre Igualada es tornarà a engalanar per tal de celebrar la 5a edició de La Gran Festa del Vi, organitzada per Igualada Comerç. Una festa totalment consolidada que reunirà els millors de vins de proximitat i altres productes gastronòmics de la comarca com a protagonistes.

Com sempre, el públic assistent a La Gran Festa del Vi podrà gaudir de les activitats paral·leles que s’organitzaran entorn a la jornada i que s’aniran anunciant durant els propers dies.

"La 5a edició de La Gran Festa del Vi creix en qualitat"

L’organització valora molt positivament l’èxit de les darreres edicions, és per això que s’ampliarà l’espai de degustacions: allargant-lo des de la Rambla Sant Isidre fins a la Rambla General Vives. Així mateix, es seguirà amb l’horari establert a la 4a edició: de 12h a 23h.

Com ja ha passat altres vegades, La Gran Festa del Vi coincidirà amb altres iniciatives que potencien el petit comerç, com per exemple l’Igualada Slow Shopping.

En definitiva, una oportunitat única per gaudir tranquil·lament del bon ambient de la nostra ciutat. Us hi esperem!

LGFV1
LGFV2
LGFV3


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web