Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA LA 5ª EDICIÓ DE LA GRAN FESTA DEL VI POTENCIA EL COMERÇ LOCAL I LA CULTURA GASTRONÒMICA

LA 5ª EDICIÓ DE LA GRAN FESTA DEL VI POTENCIA EL COMERÇ LOCAL I LA CULTURA GASTRONÒMICA

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Ja fa dies que des d’Igualada Comerç estem preparant la 5ª edició de La Gran Festa del Vi, que es celebrarà el dissabte 5 de Novembre a la Rambla Sant Isidre d’Igualada, omplint el centre d’Igualada de bon ambient, comerç, enologia i gastronomia: el maridatge perfecte.

Enguany arriba amb novetats com la recuperació de La Gran Setmana del Comerç i tots els actes que engloba.

Els protagonistes de la jornada seran una selecció acuradade 16 petits-grans cellers de la mateixa comarca de l’Anoia i d’altres DO properes com Penedès, Pla de Bages o Conca de Barberà, així com de la DO Cava i DO Catalunya. Els mateixos productors oferiran explicacions als visitants sobre els seus productes: vins ecològics, biodinàmics, de terrer, escumosos i molts més.

Imatges La Gran Festa  del Vi´15-1
Imatges La Gran Festa del Vi´15-1

La ubicació de La Gran Festa del Vi serà a la Rambla Sant Isidre. Al llarg del recorregut s’hi podran trobar zones amb taules i cadires per a poder gaudir còmodament de les degustacions, l’escenari central, tres punts d’informació i venta de tiquets i la Botiga del Vi.

La inauguració es farà a les 12:00h en presència de les autoritats locals i del director de l’INCAVI, el Sr. Salvador Puig Rodríguez. Faran un recorregut per cadascuna de les parades per tal de tenir un intercanvi d’opinions amb els diferents productors de vins i amb els comerciants de la ciutat.

Cap a l’hora de l’aperitiu (13:00h) es farà el Vermut Solidari amb concert de Red Pèrill i a les 23:00h el grup JoKB posarà el punt i final a la festa.

La participació del comerç local:

Com sempre, l’organització compta amb la participació de diversos establiments adherits a l’entitat. Enguany seran 7 els que oferiran degustacions de productes de qualitat i proximitat així com plats més elaborats que any rere any es superen amb escreix les expectatives dels visitants.

Com a novetat, en aquesta 5ª edició comptarem amb la presència de 4 parades del Mercat de la Masuca que també portaran les seves propostes gastronòmiques, sumant-se als altres 7 establiments.

La Gran Festa del Vi´15-2
La Gran Festa del Vi´15-2

Igualada Comerç busca donar valor als establiments de la ciutat i La Gran Festa del Vi és una molt bona oportunitat per donar-se a conèixer al públic assistent presentant-los novetats i degustacions de qualitat.

La Gran Festa del Vi-publicitat
La Gran Festa del Vi-publicitat


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web