Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA UN CONCERT ACÚSTIC DE DAVID CARABÉN (MISHIMA) I LA TROBADA DE COMERCIANTS COMPLETARAN EL PROGRAMA DE LA GRAN SETMANA DEL COMERÇ

UN CONCERT ACÚSTIC DE DAVID CARABÉN (MISHIMA) I LA TROBADA DE COMERCIANTS COMPLETARAN EL PROGRAMA DE LA GRAN SETMANA DEL COMERÇ

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

La Comissió d’Activitats d’Igualada Comerç va proposar recuperar La Gran Setmana del Comerç. Una iniciativa que ja havia existit en anteriors ocasions i que aquesta vegada anticipa l’Igualada Slow Shopping.

L’objectiu de La Gran Setmana del Comerç és que durant uns dies el comerç local sigui el protagonista de la ciutat.

La programació inclou La Gran Festa del Vi, una trobada de comerciants i un concert molt especial.

Concert acústic de David Carabén (Mishima) a la Sala de les Encavallades del Museu de la Pell:

Dins La Gran Setmana del Comerç, i com a prèvia especial de la 5ª edició de La Gran Festa del Vi, s’ha programat un concert acústic en petit format de David Carabén, veu principal del grup Mishima.

El concert tindrà lloc a la Sala de les Encavallades del Museu de la Pell d’Igualada a les 22:00h del dia 4 de Novembre i les entrades són limitades.

La campanya es farà a tots els establiments de l’entitat. Les entrades es podran aconseguir a la seu de l’enteitat (c/La Torre,nº5) bescanviant-les per dos tiquets de compra a les botigues d’Igualada Comerç pel valor total de 25€. Cada entrada iclourà una copa de vi gentilesa de Caves Bohigas.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web