Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES LA GRAN FESTA DEL VI CREA NOVES SINERGIES I MANTÉ EL SEU NIVELL MALGRAT LA PLUJA.

LA GRAN FESTA DEL VI CREA NOVES SINERGIES I MANTÉ EL SEU NIVELL MALGRAT LA PLUJA.

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Les activitats prèvies, en coordinació amb els comerços, van generar un ambient festiu i dinàmic a la ciutat. El nombre de públic assistent, vingut d’arreu de Catalunya, va ser similar al dels anys anteriors.

Tast’al Comerç i trobada de comerciants.

L’objectiu d’Igualada Comerç ha estat enguany el de fusionar encara més la relació de La Gran Festa del Vi i el comerç local. És per això que, més enllà de la pròpia festa del dissabte, va organitzar un seguit d’activitats paral·leles.

Una de les novetats d’enguany van ser les dues sessions pilot de Tast’al Comerç que es van dur a terme durant els dies previs a dos establiments de la ciutat: Llucià i Aqualata amb els vins de Bodegas Puiggròs i Can Vich respectivament. L’èxit de la iniciativa fa pensar en repetir-la, convidant altres comerços i cellers a sumar-s’hi.

El dijous a la tarda també es va fer una trobada de comerciants a Cal Pantomènia que, guiats per la Paulina Jordan de Instintnet, van iniciar un debat sobre la innovació en el món del comerç. La Paulina va explicar que és essencial connectar amb el client i emocionar-lo.

Concert de David Carabén al Museu de la Pell

Divendres al vespre unes 200 persones es reunien al Museu de la Pell per escoltar en directe a David Carabén, veu principal del grup Mishima.

Les entrades, que s’havien de bescanviar per tiquets de compra de les botigues adherides a Igualada Comerç, van ser una altra de les novetats proposades enguany per tal d’aconseguir crear sinergies amb els comerciants.

David Carabén va oferir un concert acústic en un ambient molt acollidor a l’espai de la Sala de les Encavallades. Es va comptar amb la col·laboració especial dels vins i caves de Bohigas, que van oferir una copa a tots els assistents.

La Gran Festa del Vi

Un total de 18 cellers s’han agrupat enguany a la Rambla Sant Isidre, acompanyats d’11 establiments igualadins que oferien degustacions per maridar amb els vins, pensades especialment per a l’ocasió. Cal destacar com a novetat, la presència de 4 parades del Mercat de la Masuca.

La festa s’inaugurava a les 12 del matí amb l’assistència de l’expresident de la generalitat Artur Mas, del director de l’INCAVI Salvador Puig, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells i el president d’Igualada Comerç, Xavier Figueres.

Puig va destacar que l’Anoia és una comarca privilegiada perquè limita amb tres denominacions d’origen diferents de molt bona qualitat. Mas va apuntar que un país ha de

saber valorar els seus productes més especials. I tan Castells com Figueras es van mostrar orgullosos d’aquesta iniciativa consolidada que posa Igualada al mapa dels vins catalans.

A l’hora del migdia, Red Pèrill ens va acompanyar amb les seves cançons mentre l’ambient per passejar i gaudir de les degustacions era d’allò més agradable.

Cap a la tarda la pluja va fer aturar una estona la festa, però això no va impedir que visitants d’arreu de Catalunya s’apropessin a Igualada per tastar les darreres novetats dels cellers. Alguns visitants van destacar "la familiaritat de la festa" en comparació amb d’altres massa aglomerades.

Passada la pluja, a partir de les 19:00h, l’ambient va tornar a ser el dels anys anteriors, finalitzant amb un concert de JoKB amb el que iniciaven la seva nova gira "nits per recordar".


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web