Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA ÚLTIMES PLAÇES PER LA CONFERÈNCIA: “COM ACONSEGUIR PUNTS DE VENDA QUE VENGUIN MÉS”

ÚLTIMES PLAÇES PER LA CONFERÈNCIA: “COM ACONSEGUIR PUNTS DE VENDA QUE VENGUIN MÉS”

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Us recordem de la conferència “Com aconseguir punts de venda que venguin més” que organitza la nostra entitatper demà, dimarts, dia 29 de novembre i en la que el consultor en màrqueting estratègic especialitzat en retail, Pep Valls, explicarà la importància del retail com a tècnica per millorar l’eficàcia dels espais comercials.

DIA: DIMARTS, DIA 29 DE NOVEMBRE

HORA: 15.30H.

LLOC: IGUALADA COMERÇ, SALA DE FORMACIÓ

Es parlarà de la importància del posicionament del punt de venda en funció del públic objectiu a qui s’adreça l’oferta comercial i de quines diferents tipologies de comerços existeixen per poder tenir més clara quina és la nostra proposta. També s’analitzarà la situació de la nostra botiga i el punt de venda com a element de comunicació fonamental i al final com comunica tant a l’exterior com a l’interior.

Al final de la trobada hi haurà un espai de temps per obrir el debat i mirar de trobar respostes a les preguntes que es formularan respecte a punt de venda.

Degut a aforament limitat, us preguem fer les inscripcions per telèfon 938051419 o per correu electrònic: info@igualadacomerc.cat .

Pòster Conferència Pep Valls´16


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web