Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA AQUEST DISSABTE, DIA 7 DE GENER COMENCEN LES REBAIXES D’HIVERN

AQUEST DISSABTE, DIA 7 DE GENER COMENCEN LES REBAIXES D’HIVERN

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Per ironies de la vida, justament en la setmana quan tradicionalment començaven les rebaixes d’hivern al nostre país, el Govern Català ha aprovat el nou projecte de Llei del Comerç, que permetrà oferir descomptes fora de temporada de rebaixes i ampliarà els horaris comercials, que passen de 72 a 75 hores setmanals, de dilluns a dissabte.

L’estocada mortal a les rebaixes ja s’havia fet abans, quan el Tribunal Constitucional va suspendre l’anterior Llei Catalana de Comerç. Per aquest motiu, en alguns comerços de Catalunya ja es podien veure aquests dies els cartells de rebaixes que penjaven en molts aparadors, fins i tot abans del 3 de gener. Cada cop més botigues i sobretot grans cadenes comercials aposten per avançar les rebaixes.

Imatge aparador amb les rebaixes
Imatge aparador amb les rebaixes

Malgrat això, el concepte de rebaixes és un reclam promocional i una eina per atraure els clients. La paraula clau és rebaixes, i és la que atreu la gent.

Per aquest motiu, Igualada Comerç informa que aquest dissabte, dia 7 de gener, marca el període habitual de rebaixes d’hivern a Catalunya i que finalitza el dia 6 de març.

Rebaixes

A més a més, el pròxim diumenge de la campanya de rebaixes, el dia 8 de gener, els establiments comercials podran obrir les portes al públic, coincidint amb el primer festiu del període de rebaixes d’hivern.

Després d’unes setmanes comercialment molt actives, i amb moltes promocions degut a la Campanya de Nadal i Reis, es preveu que a Igualada les rebaixes tinguin un començament més agressiu que altres anys, amb uns descomptes que en la majoria dels casos superin 30 %. Els primers dies, quan encara queda gènere a remenar, seran els dies amb més moviment.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web