Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES IGUALADA COMERÇ ACTUALITZA LA SEVA IMATGE I LA CAMPANYA COMUNICATIVA

IGUALADA COMERÇ ACTUALITZA LA SEVA IMATGE I LA CAMPANYA COMUNICATIVA

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Just un any després de la seva primera presentació, Igualada Comerç ha actualitzat la seva marca, “Igualada Comerç a la teva mida”. La segona part de la campanya és la continuació natural de la primera sèrie de l’any passat.

Sis nous comerciants han tornat a prestar les seves cares, que es poden distingir en diferents tòtems publicitaris, repartits per tota la ciutat.

Noies´17
Noies´17

Les imatges d’aquesta nova sèrie repeteixen els colors vistosos amb objectiu de demostrar els valors de comerç i de què és positiu, alegre i divertit.

Després del primer cop d’ull, visual i vistos, es pot observar l’eslògan actual de la campanya: “Igualada Comerç a la teva mida”.

Nois´17
Nois´17
Per fer seva la campanya, un joc de composició fa referència als objectes fets a la mida dels personatges que hi surten, com també de clients dels seus comerços. S’ha tornat a utilitzar la tècnica de talls i combinació de diferents personatges de botigues i serveis de la ciutat amb els objectes representatius dels mateixos comerços de manera simpàtica.

Un divertit joc que provoca que la gent ho capti i es fixi en les imatges.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web