Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ GUANYADORS DELS ABONAMENTS ANUALS PER L´ATENEU CINEMA

GUANYADORS DELS ABONAMENTS ANUALS PER L´ATENEU CINEMA

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Ahir, dia 31 de gener, a l’Ajuntament d’Igualada i davant notari es va realitzar el sorteigdels tres abonaments anuals per al nou Ateneu Cinema.Recordem que, durant la Campanya de Nadal i amb el motiu de l’obertura del nou cinema, sota eltítol "Un Nadal de Pel·lícula", els comerciants igualadins van repartir entre els seus clients més de 60.000 butlletes numerades per participar en aquest sorteig.

Cartell Nadal´16
Cartell Nadal´16

Els tres números sortejatssón el 35.824 , el 1.852 i el 70.115 . Per bescanviar els premis, els guanyadors s’hauran d’adreçar a la taquilla de l’Ateneu Cinema entre el dilluns, 6 de febrer, i el divendres, 17 de febrer, ambdós dies inclosos, amb el seu DNI i amb la butlleta premiada. Se’ls donarà una targeta personal i intransferible vàlida per a 52 sessions de l’Ateneu Cinema. Si passat aquest termini algun dels guanyadors no recull el seu premi ja no el podrà reclamar i es procedirà a comunicar el número o números de reserva. Per aquest motiu, es recomana no llançar encara les butlletes que no hagin estat premiades.

A banda d’aquests tres premis, es va sortejar també un quart abonament entre totes les persones que van penjar una fotografia a les xarxes socials amb l’etiqueta #nadaldecinema. En aquest cas, la guanyadora ha estat la usuària d’Instagram @martapapu.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web