Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA NOU CURS D’IGUALADA COMERÇ: COMERÇ A TRAVÉS DE LES XARXES SOCIALS

NOU CURS D’IGUALADA COMERÇ: COMERÇ A TRAVÉS DE LES XARXES SOCIALS

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Igualada Comerç ha programat el següent curs de formació, totalment gratuïtper les persones en actiu (autònoms o Règim General):

COMERÇ A TRAVÉS DE LES XARXES SOCIALS

L’horari del curs serà els dilluns de 9:30-11:30h i els dijous de 15:00-17:00h amb un total de 30 hores. Començarà apartir del 24 d’abrili es dessenvoluparà els següents dies: 24 i 27 d’abril, 4, 8, 11, 15,18, 22, 25 i 29 de maig i 1, 5, 8, 12 i 15 de juny.

Els objectius del curs són:identificar les principals xarxes socials en les empreses; reconèixer la importància de crear una marca personal que possibiliti i fomenti les relacions socials entre empreses; identificar les principals eines de gestió de xarxes socials en les empreses; comprendre les transformacions generades per les noves tecnologies en l’àmbit empresarial; identificar els diferents tipus de relacions professionals que es poden desenvolupar a través d’Internet; conèixer les eines web 2.0 que permet realitzar una campanya de màrqueting online i adaptar-les al nostre model de negoci.

Els continguts del curs són: branding: imatge de marca VS imatge personal; el màrqueting digital i el foment de les relacions empresarials a través de les xarxes socials.

Curs
El curs es portarà a terme a l’aula de formació d’Igualada Comerç, al c/La Torre, 5, Igualada. Com que les places són molt limitades (màxim 15), es reservaran per rigorós ordre d’inscripció. La data límit d’inscripcions és el 31 de març de 2017.

Per a més informació i inscripcions cal dirigir-se al nostre local del carrer La Torre, 5 o es pot trucar al telèfon 938 051 419 o enviar un e-mail a info@igualadacomerc.cat .


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web