Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA BOTIGA AL CARRER CONVIDA A GAUDIR D´UN DIA CARREGAT D´ACTIVITATS I MOLTES GANGUES

BOTIGA AL CARRER CONVIDA A GAUDIR D´UN DIA CARREGAT D´ACTIVITATS I MOLTES GANGUES

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Pel dissabte, dia 4 de març, cal reservar cita. La Botiga al Carrer torna a oferir els productes de la temporada vigent amb uns preus realment atractius i increïbles de sempre. Milers de persones, desenes de botigues, restaurants, bars ja estan preparats i s’esperen aquest dia tant especial amb molta il·lusió.

Per tant, un altre cop, en dos principals eixos comercials de la ciutat, a la Pl. de cal Font i a la Rambla, com també en altres indrets de vianants de la ciutat, es tornaran a instal·lar prop de 100 comerços, una quantitat que ratifica l’edició de la Botiga al Carrer d’Igualada en una de les més grans de Catalunya.

Botiga al Carrer Rambla

Com cada any en aquesta època, l’activitat comercial a la nostra ciutat reprèn el seu curs amb la ja tradicional Botiga al Carrer, la promoció amb la qual es marca simbòlicament el tancament de les rebaixes de l’actual temporada. Aquesta és ja la 41a edició, en aquest cas la d’hivern. Són més de 20 anys d’aquesta promoció que continua sent molt popular, viva i representa la cita obligada per a molta gent.

La Botiga al Carrer ofereix productes de temporada i de primer nivell, i amb els preus competitius de sempre. Durant tot el dia, les botigues igualadines oferiran a milers de visitants d’arreu una agradable visita i facilitarà les compres tranquil·les. La Botiga al Carrer serà una oportunitat única pels comerciants que tenen ganes de treure els seus estocs de la temporada d’hivern, que oficialment s’acabarà el dilluns, dia 6 de març.

Botiga al Carrer

La Botiga al Carrer és una activitat promocional i tradicional quan els associats surten al carrer i places de la ciutat a vendre els seus productes. És l’oportunitat única per comprar els productes de la temporada vigent amb uns preus realment atractius. La Botiga al Carrer és una de les campanyes històriques que organitza l’entitat comercial igualadina. Durant aquest temps, l’activitat s’ha convertit en un dels símbols de la ciutat. És l’activitat comercial, promocional i la campanya amb més ressò exterior del comerç igualadí i és referència i trobada ineludible per a molta gent de pràcticament tot Catalunya.

Enguany, la Botiga al Carrer es presenta amb algunes millores en el seu format que aportarà més comoditat a l’hora de comprar. Hi haurà dos eixos de concentració de botigues amb carpes. A part d’això, en totes aquestes zones hi haurà fil musical i una acurada i encertada decoració floral. A més a més d’aquestes zones de concentració, en tota la part de vianants, hi haurà altres comerços que sortiran davant els seus establiments comercials en, facilitant d’aquesta manera a milers de visitants d’arreu una agradable visita i compres tranquil·les.

Des de l’organització s’han preparat diverses animacions, que tenen com l’objectiu de fer una jornada entretinguda. En tota la zona comercial de la ciutat, hi haurà un nodrit programa d’activitats de lleure que tenen com a objectiu de fer una jornada entretinguda per tot el públic.

Pl. de Cal Font, la Botiga al Carrer´16s


Igualada Comerç ha tornat a preparar la sorpresa per a tots els clients de la Botiga al Carrer.

Per una compra mínima de 10 €, els comerços participants en la Botiga al Carrer obsequiaran els seus clients amb un val per un got de cervesa, o de xocolata calenta, que es podrà bescanviar als estands del Kiosk del Rec, situats a la Pl. de Cal Font i a la Rambla. Aquesta promoció ha estat possible gràcies a la gentilesa d’Igualada Comerç.

Hi hauran més activitats pels infants. Mentre que els pares es puguin dedicar a realitzar les seves compres amb tranquil·litat, Igualada Comerç s’ocuparà d’entretenir els seus fills. Per tal que hi puguin gaudir durat tot el dia, hi haurà dos inflables, un a la Rambla Sant Isidre i l’altre a la Pl. de Cal Font. L’horari de funcionament serà des de les 10.30 h-13.30 h al matí, i a la tarda des de 17.30 h-20.30 h. Tots els nens i les nenes estan convidats a pujar-hi! Això sí, a l’hora de comprar, caldrà que els pares demanin els vals a les Botigues al Carrer, per evitar aglomeracions a l’hora d’entrar.

El comerç d’Igualada sempre ha sigut sensible amb les causes socials. Coincidint amb la Botiga al Carrer, l’entitat brinda a tothom a col·laborar amb la Fundació Vicente Ferrer. Es tracta de la creació i pintada d’un rangoli (tipus d’art popular de l’Índia consistent en la creació de dissenys decoratius a terra), dins la campanya solidària "DÓNA COLOR A UN HABITATGE DIGNE" durant tot el dia a Pl. de Cal Font. També hi haurà l’actuació de balls de Bolywood al càrrec del grup SWEETINDIA, de Vilanova del Camí, a les 12,30 h i de Bollywood Igualada, a les 19 hores.
D’altra banda, en el marge de la Botiga al Carrer, hi haurà la presentació del XIII Campionat d’Espanya de Gimnàstica Estètica de Grup que organitzarà l’Igualada Club Gimnàstic Aula pels dies vinents 7,8 i 9 d’abril al pavelló de les Comes. La presentació comptarà amb una exhibició a la plaça de Cal Font a les 17,30 h. de l’equip de categoria infantil "Mercat de Flors" que competirà al campionat.

Ambient de la Botiga al Carrer´13 març

Igualada Comerç convida a gaudir d’un dia carregat d’activitats i moltes gangues i també de descobrir els carrers del centre de la ciutat amb aquesta simpàtica iniciativa comercial.

Més informació a la web d’Igualada Comerç, al Facebook: igualadacom, el Twitter: igualadacomerc i a l’Instagram: igualadacomerc .


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web