Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES PLA INTEGRAL D’ESTALVI, EFICIÈNCIA I SOSTENIBILITAT PER ALS COMERÇOS ASSOCIATS A IGUALADA COMERÇ

PLA INTEGRAL D’ESTALVI, EFICIÈNCIA I SOSTENIBILITAT PER ALS COMERÇOS ASSOCIATS A IGUALADA COMERÇ

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Arrenca el pla per oferir assessorament professional en estalvi i eficiència energètica, sostenibilitat i millora del medi ambient als comerços de la ciutat.

Folletó Pla de Comerços
Folletó Pla de Comerços

Aquest dimecres al migdia, a la seu d’Igualada Comerç i davant dels mitjans de comunicació, s’ha presentat el Pla Integral d’Estalvi, Eficiència i Sostenibilitat. A la roda de premsa han assistit la Directora General de Comerç de la Generalitat, Muntsa Vilalta, el regidor de Promoció Cultural i Comerç de l’Ajuntament d’Igualada, Pere Camps, el president d’Igualada Comerç, Xavier Figueres i el director d’Ecostudi, Ricard Vizcarra, empresa que executa el projecte.

Igualada Comerç engega aquest pla que vol ser una eina per oferir als comerços associats l’oportunitat de millorar en termes d’estalvi, d’eficiència energètica i de millora de la sostenibilitat i del medi ambient. L’objectiu és detectar i impulsar mesures de competitivitat entre els comerços associats, que permetin reduir l’impacte ambiental causat pel consum energètic, la producció de residus i el consum d’aigua, alhora que estalviar.

La primera fase del pla consistirà en una visita de diagnosi als establiments adheritsque servirà per detectar oportunitats de millora.

Posteriorment, els comerços rebran un informe individualitzat on s’exposarà la informació recollida i les possibles accions de millora associades.A més, amb la informació recollida en les visites, s’elaborarà una guia de bones pràctiques d’energia i sostenibilitat en el comerç i un vídeo amb participació d’associatsperquè la resta d’establiments puguin tenir en consideració.

Els beneficis que obtindran els comerços que hi participin són:

- Assessorament tècnic gratuït

- Millora de la competitivitat

- Reducció de costos

- Millora de la sostenibilitat municipal

- Millora de la imatge del comerç

Presentació i inici d’aquest projecte que porta a terme Igualada Comerç es fan emmarcats dins de la primera edició de la Setmana del Comerç , una iniciativa pionera i de país, que concentrarà en pocs dies un bon nombre d’esdeveniments de promoció, d’intercanvi d’idees i experiències, o senzillament espais de trobada arreu del territori català.

Setmana de Comerç
Setmana de Comerç


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web