Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA LA 6A EDICIÓ DE LA GRAN FESTA DEL VI TORNA A IGUALADA EL DISSABTE, DIA 11 DE NOVEMBRE

LA 6A EDICIÓ DE LA GRAN FESTA DEL VI TORNA A IGUALADA EL DISSABTE, DIA 11 DE NOVEMBRE

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.
Igualada Comerç torna a portar al bell mig de la Rambla d’Igualada La Gran Festa del Vi. Després de l’èxit aclaparador de les últimes edicions, aquesta activitat arriba amb força el dissabte, dia 11 de novembre. La ciutat es tornarà a engalanar per tal de celebrar la seva sisena edició, reunint els millors productors de vins de proximitat i d’altres productes gastronòmics i de la comarca com a protagonistes.
Detall de la IIIª edició de la Gran Festa del Vi
Ara, quan la festa està totalment consolidada, és pretèn que La Gran Festa del Vi creixi més encara en qualitat. L’organització també vol explorar les víes que permetin una major vinculació de la festa amb les botigues de la ciutat i que La Gran Festa del Vi repercuteixi en les vendes de comerç en general. Com ja ha passat altres vegades, La Gran Festa del Vi coincidirà amb altres iniciatives que potencien el petit comerç, com és Igualada Slow Shopping, on els establiments d’Igualada Comerç oferiran descomptes extres durant 4 dies que durarà aquesta promoció.
Imatges La Gran Festa  del Vi´15-1
Com sempre, el públic assistent a La Gran Festa del Vi podrà gaudir de les activitats paral•leles amb música inclosa i altres activitats paral•leles que de mica en mica aniran anunciant a través de les seves xarxes socials els propers dies. L’organització valora molt positivament l’èxit de les darreres edicions, així mateix, es seguirà amb l’horari establert: de 12h a 23h. En definitiva, una oportunitat única per gaudir tranquil•lament del bon ambient i de passar-hi una bona estona a la nostra ciutat. Us hi esperem!

extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web