Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES IGUALADA COMERÇ AGRAEIX LA COL·LABORACIÓ DE L´ESCOLA GASPAR CAMPS EN LA 1A EDICIÓ DEL MADE.IGD SLOWSHOPPING

IGUALADA COMERÇ AGRAEIX LA COL·LABORACIÓ DE L´ESCOLA GASPAR CAMPS EN LA 1A EDICIÓ DEL MADE.IGD SLOWSHOPPING

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.
Fa dues setmanes, Igualada Comerç va realitzar amb el recolzament de l’Ajuntament d’Igualada la primera edició del Made.IGD. Slowshopping, amb un resultat molt positiu. Aquesta nova iniciativa d’Igualada Comerç tenia com a objectiu promoure les botigues d’Igualada Comerç i el comerç de proximitat, en un entorn inusual ambientat amb música en viu. L’espai va ser dissenyat pels alumnes de l’Escola municipal d’art i disseny Gaspar Camps, després d’una petició de col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada i d’Igualada Comerç. Es van realitzar una sèrie de reunions que es van concretar en el disseny i muntatge dels estands pels comerços participants. Hi van participar els alumnes del cicle Formatiu de Grau Superior de Gràfica Publicitària. Els stands van estar construïts amb una estructura a base de bastides i es van folrar amb una cinta i de material de plàstic. Cada estand era d’un color diferent fluorescent. Els alumnes van dissenyar l’espai efímer, triant el material adequat així com la retolació manual de l’estand amb colors fluorescents. Els resultats van ser magnífics, com també la resposta dels comerciants i de públic en general. Per aquest motiu, i com l’agraïment, els comerços participants van decidir obsequiar a tots els alumnes amb vals de descompte bescanviables a les seves botigues. Per la seva part, l’organització d’Igualada Comerç també va decidir premiar els alumnes que van presentar el projecte guanyador, amb vals bescanviables en les llibreries associades amb l’entitat.
Imatge de Made.Igd.´17
Imatge de Made.Igd.´17
En l’entrega oficial d’aquests premis que es va fer el passat dilluns a l’escola municipal d’art i disseny Gaspar Camps, on hi van assistir el vicepresident de l’entitat, Jordi Cuerva, Laura Llucià, membre de la Junta d’Igualada Comerç, Raquel Camacho i l’Ester Comenge, directora i professores respectivament de La Gaspar Camps, i els alumnes premiats de primer i segon curs de Gràfica Publicitària, Jean Marc Almeida, Maure Bisbal, Abel Esteller i Òscar Garcia. .

extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web