Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA AQUEST NADAL FES 4 C – COL·LABORA AMB LA MARATÓ TV3

AQUEST NADAL FES 4 C – COL·LABORA AMB LA MARATÓ TV3

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.
En aquests dies de gran consum, el comerç es transforma. És l’època de l’any que les botigues fan una bona part de tota la facturació anual. Però també és un període, que durant uns dies, els de la campanya de Nadal, els comerciants d’Igualada i els seus clients puguin col·laborar amb diners, per cadascuna de les compres que fem. Per aquest motiu, Igualada Comerç ha preparat per aquests dies una campanya solidària, en la que convida a tots els comerços associats i els seus clients a prendre part activa. De fet, tenint en compte el gran impuls i la mobilització social arreu del país de la Marató de TV3, Igualada Comerç s’ha proposat de tornar a col·laborar amb aquesta activitat. La Marató és un telemarató realitzat anualment per TV3 el diumenge abans de Nadal i impulsada per Televisió de Catalunya i la "Fundació La Marató de TV3". Cada any es recapta una mitjana de set milions d’euros. El seu objectiu principal és recaptar fons per dedicar-los a la recerca i divulgació d’una malaltia o grup de malalties.
La Marató TV3
La Marató TV3
Cal seguir avançant en la investigació i per això l’edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio d’aquest any estarà dedicada a les malalties infeccioses. Són les infeccions que normalment es curen sense problemes però, segons l’edat i l’estat de salut previ del malalt, també poden complicar-se molt i provocar la mort. Inclou malalties com la pneumònia, la grip, la gastroenteritis o les infeccions urinàries. Les malalties infeccioses són la causa d’1 de cada 3 morts al món i són un problema important de salut pública. La majoria de malalties infeccioses es transmeten d’uns individus als altres i poden afectar qualsevol persona. De cara al futur, la recerca encara té molts reptes importants: s’han de trobar noves eines de diagnòstic ràpid que permetin fer un tractament immediat, s’han de descobrir nous antibiòtics capaços de combatre els bacteris resistents, s’han d’aconseguir noves vacunes. Per aquest motiu, la nostra entitat ha decidit recaptar fons per La Marató d’enguany través de la campanya "Aquest Nadal fes 4 C" (Celebra les festes, Compra al comerç local, Col·labora amb La Marató de TV3, Canvia la història). La dinàmica de la campanya és molt senzilla. A cada comerç associat s’els entregaran 200 rasca-rasca amb un preu de 0,20 cèntims, que els mateixos comerciants poden vendre als seus clients, o regalar-los com una promoció. A part, amb cada rasca-rasca es pot guanyar un premi, entrades pel cinema, dinars /sopars, i caps de setmana romàntics en cases rurals).
Rasca-rasca
Rasca-rasca
S’ha elaborat també un display informatiu per cada botiga amb logos de tots els col·laboradors. Encara que La Marató es realitzarà el diumenge, dia 17 de desembre, la campanya "Aquest Nadal fes 4 C" durarà fins al dia 5 de gener. Un cop acabada, els recursos recaptats s’entregaran a la Fundació La Marató TV3. Així, com diu espot, per aquest Nadal i aquestes Festes, comprant al comerç local, pots canviar la història.

extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web