Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES SORTEIG DEL MERCAT DE PRODUCTES ECOLÒGICS

SORTEIG DEL MERCAT DE PRODUCTES ECOLÒGICS

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

I Sorteig del Mercat de productes ecològics - Igualada
I Sorteig del Mercat de productes ecològics - Igualada

Amb el motiu de la recent inauguració d’una nova activitat que es vol establir, com una iniciativa pionera a Catalunya amb el nom Mercat de Productes Ecològics, el dissabte, dia 26 de novembre al migdia es va realitzar a la Plaça de l’Ajuntament, el sorteig de viatge per a 2 persones. El viatge consisteix en un cap de setmana (2 nits) a València, concretament a la Ciutat de les Arts i les Ciències. Les butlletes del sorteig s’estaven repartint fins el dia 26 de novembre, entre tots els clients dels establiments participants. La guanyadora del sorteig és: Sra. Carmina Carol. La butlleta ha estat omplerta a la botiga Ibericus de la Plaça de la Creu. Cal afegir que aquest premi és la gentileza de Viatges Halcon i el mateix Mercat de Productes Ecològics.

Aquest mercat és de caràcter setmanal i representa una mostra amb vendes d’uns productes que cada vegada desperten més l’interès de la ciutadania.

Està previst què n’hi hagi els següents tipus de productes:

  • Roba i calçat, que els teixits i material siguin d’origen biològic, natural o reciclat.
  • Cosmètica i Salut, teràpies naturals o alternatives amb productes naturals, el mateix pels productes cosmètics.
  • Flors i plantes, tota classe de productes que tinguin relació amb la cultivació natural i ecològica.
  • Alimentació biològica, aliments amb aval de producte ecològic o sigui sense conservants químics i amb l’aval del certificat CCPAE, o equivalent.

La periodicitat d’aquesta activitat serà de cada dissabte, amb horari de 9 h. a 14 h. i els llocs de la ubicació, de moment, són voltants de la Plaça de l’Ajuntament i de la Plaça de la Creu.

Per participar a la mostra els participants tindrien que fer una inscripció prèvia i s’exigirà que els productors i elaboradors ecològics, agricultors i ramaders ecològics, tinguin la garantia oficial de l’organisme corresponent, segons reglament CEE 2092/91, juntament amb el certificat del Consell català de la Producció Ecològica (CCPAE), o equivalents.

Mercat de Productes Ecològics és una proposta i iniciativa en què col·laboren l’Ajuntament d’Igualada i Associació de Botiguers i Comerciants de Nucli Antic i la UBIC.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web