Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES CAMPANYA DE LA UBIC: DIBUIXA LA TEVA CIUTAT

CAMPANYA DE LA UBIC: DIBUIXA LA TEVA CIUTAT

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Guanyadora del concurs "Dibuixa la teva Ciutat", Mar Jorba, any 2004
Guanyadora del concurs "Dibuixa la teva Ciutat", Mar Jorba, any 2004

Com ja hem informat anteriorment, entre el mes d’octubre i el mes de desembre, la UBIC està portant a terme la tradicional campanya "Dibuixa la Teva Ciutat". Recordem breument que es tracta d’una campanya promocional que compta amb la participació d’alumnes de les escoles d’Igualada que han dibuixat la ciutat o algun element característic de la mateixa. Els participats són els alumnes d’educació infantil (3 cursos) i educació primària (6 cursos), en total 9 cursos per escola. La valoració dels treballs es farà a la mateixa escola. La UBIC premiarà un dibuix per cada curs i per escola. Els millors dibuixos ja estan assignats i exposats als aparadors dels comerços participants.

La segona part i pot ser, la que té més gracia, consisteix en el fet que els reconeguts artistes igualadins triaran el millor dibuix entre totes les categories i escoles. Aquest dibuix utilitzarà la UBIC per fer la postal per la campanya de Nadal que es repartirà per totes les llars igualadines.

La UBIC continuarà realitzar un seguiment mediàtic de la campanya. La relació de les escoles, alumnes i establiments participants es pot trobar a la pàgina WEB de la UBIC, www.ubic-igualada.com ., o bé trucant a la UBIC o a la mateixa escola.

Es pretén que el públic vagi visitant les botigues a on hi són exposats els dibuixos premiats. De fet, amb la campanya es pretén crear l’afluència dels clients entre els comerços participants i aprofitar la visita del públic en general i en especial, els pares, les famílies i els amics dels alumnes participants.

Al final són onze escoles en total (només una no ha pogut col·laborar) que participen amb aquesta original activitat, Ceip Emili Vallès, Ceip P. Ramon Castelltort, Col·legi Jesús Maria, Col·legi Diví Pastor, Col·legi Maristes, Col·legi Sant Josep, Col·legi Monalco, Col·legi Igualada, Fundació Escola Mowgli i Escoles de l’Ateneu.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web