Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


IGUALADA COMERÇ COMUNICACIÓ CAMPANYES DIBUIXA LA TEVA CIUTAT (NOVEMBRE, DESEMBRE)

DIBUIXA LA TEVA CIUTAT (NOVEMBRE, DESEMBRE)

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Guanyadora del concurs "Dibuixa la teva Ciutat", Mar Jorba, any 2004

Es tracta d’una campanya promocional que compta amb la participació d’alumnes de les escoles d’Igualada que han dibuixat la ciutat o algun element característic de la mateixa.

Els participats són els alumnes d’educació infantil (3 cursos) i educació primària (6 cursos), en total 9 cursos per escola. La valoració dels treballs es fa a la mateixa escola. La UBIC premia un dibuix per cada curs i per escola. Els millors dibuixos s’hi assignen i exposen als aparadors dels comerços participants.

La segona part i pot ser, la que té més gracia, consisteix en el fet que els reconeguts artistes igualadins triaran el millor dibuix entre totes les categories i escoles. Aquest dibuix l’utilitza la UBIC per fer la postal per la campanya de Nadal que es repartirà per totes les llars igualadines.

Amb aquesta iniciativa es pretén que el públic vagi visitant les botigues a on hi són exposats els dibuixos premiats i dinamitzar l’afluència dels clients entre els comerços participants i aprofitar la visita del públic en general i en especial, els pares, les famílies i els amics dels alumnes participants.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web