Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES IGUALADA SEU DE LA REUNIÓ DE LA FUNDACIÓ COMERÇ CIUTADÀ

IGUALADA SEU DE LA REUNIÓ DE LA FUNDACIÓ COMERÇ CIUTADÀ

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Comerç Ciutada - logo

Fa més de tres anys, el dia 23 d’octubre de 2002, es van reunir a Terrassa un grup d’associacions de comerciants, representatives dels seus centres comercials urbans, impulsores i gestores dels respectius plans de dinamització comercial.

Els seus membres acrediten una comuna visió de l’escenari comercial establert en el nostre país, coincideixen en problemàtiques generals similars, comparteixen dinàmiques promocionals afins i aposten per a la consecució d’uns objectius comuns. Totes tenien uns trets característics i homogenis pel que fa a: representativitat i volum associatiu, experiència en la gestió dels seus Centres Comercials Oberts, així com en una inquietud respecte el futur immediat dels Plans de Dinamització Comercial.

D’aquesta manera és començava a perfilar la idea i la forma de GACCUC (Grup d’Associacions de Comerciants de Centres Urbans de Catalunya. GACCUC es constitueix l’any 2003 com a un instrument de col·laboració i de treball al servei de les associacions territorials de comerciants de Catalunya que s’han adherit a la iniciativa.

Val la pena anomenar les associacions que hi participen:

  • Comerç Terrassa Centre Comerç Figueres
  • Centre Vila - Vilafranca UBIC Igualada
  • Sabadell Comerç Centre CentreVic
  • Federació de Comerç Centre Badalona Gran Centre Granollers
  • Comerç Mataró Centre

L’objectiu de l’associació és clar: fomentar el comerç de la ciutat, el petit i mitjà, a través d’accions i promocions conjuntes, fent una política de constant millora de la qualitat i serveis i accentuar els trets diferencials amb els principals competidors: les grans superfícies. A més a més una de les prioritats per l’any 2006 és la creació d’una targeta de fidelització comuna entre les associacions integrants, una eina molt reivindicada des d’Igualada.

Aquesta iniciativa ha de servir per ampliar el coneixement de les dinàmiques associatives en el món del comerç, com també, per a un fructífer intercanvi d’experiències entre els qui tenen la responsabilitat de tirar endavant els nostres Centres Comercials a Cel Obert.

Ara, desprès de tres anys de diverses trobades, intens treball i creació d’una fundació amb el nom COMERÇ CIUTADÀ , Igualada torna a acollir l’última reunió, el dimarts dia 29 de novembre.

Comerç Ciutadà es basa en la "vocació de ciutat" dels comerciants que l’integren així com en la seva voluntat de servei als seus conciutadans/es, clients/es, considerant-los com a persones per sobre de consumidors.

Comerç Ciutadà és la denominació de marca adoptada pel Grup d’Associacions de Comerciants de Centres Urbans de Catalunya, amb la qual vol expressar i comunicar al ciutadà/na una manera d’entendre el comerç així com una pràctica professional que l’identifica i l’orienta en totes les seves actuacions.

Més informació: www.comerciutada.com


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web