Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES NOVA PÀGINA WEB DE LA UBIC

NOVA PÀGINA WEB DE LA UBIC

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Portada web UBIC

Aprofitant l’Assemblea General Ordinària del passat dimecres 30/nov/05, a les 21 hores la UBIC va presentar la seva nova pàgina corporativa. La web disposarà d’una extensa informació sobre la UBIC, organització, serveis a l’associat, ubicació i horaris, atenció al consumidor, a més d’un extens apartat de "Igualada, ciutat per visitar" amb rutes, llocs d’interès, com arribar i com moure’s per Igualada. També tindrà un planell interactiu amb les coordenades marcades de les guies i monòlits comercials de la ciutat.

Sota del títol "IGUALADA, CIUTAT COMERCIAL", apareix un banner que anirà variant segons l’estació de l’any, festes assenyalades com Nadal, St. Jordi, Dia del Pare… o temporada de rebaixes…

Seguidament, es podran trobar les classificacions per sectors dels comerços. Al costat n’hi ha una casella on hi haurà les ofertes dels associats pels clients, o si no n’hi hagués cap, en el seu lloc apareixerà una casella amb notícies del sector.

La pàgina tindrà els elements de la navegació: menú principal, accés a l’extranet pels associats on poden accedir a canviar dades de contacte, introduir fotografies, textos corporatius, ofertes puntuals, consultar serveis, etc.

A més a més, es podrà subscriure al butlletí d’ofertes de la UBIC. N’hi haurà també, la casella d’informació meteorològica local.

El llistat dels associats ens mostra el logotip de cadascú, la informació més importat de cada comerç, si disposa de web, i una icona que ens condueix a la fitxa corresponent d’aquest comerç.

La fitxa ens mostra el logotip, la façana de l’establiment i dues fotos de l’interior d’aquest.

I a més a més, n’hi haurà la informació més detallada, com pot ser, l’adreça, l’horari, facilitats d’aparcament, etc... una breu descripció del comerç i, si l’associat ha introduït alguna oferta, a part de sortir a la pàgina principal de la web, també es mostrarà aquí.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web