Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES COMERÇ CIUTADÀ COL·LABORARÀ AMB LA MARATÓ DE TV3

COMERÇ CIUTADÀ COL·LABORARÀ AMB LA MARATÓ DE TV3

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Marato de TV3 contra el Alzheimer i altres malalties del cervell
LA FUNDACIÓ COMERÇ CIUTADÀ COL·LABORA UN ANY MÉS AMB LA MARATÓ FENT ARRIBAR AQUESTA PROPOSTA SOLIDARIA A GAIREBE 4000 COMERÇOS DE 11 CIUTATS CATALANES

ES REPARTIRAN 75.OOO POLSERES SOLIDARIES I ES PREVEU RECAPTAR PROP DE 100.000€ QUE ES LLIURARAN ÍNTEGRAMENT A LA FUNDACIÓ DE LA MARATÓ DE TV3  

El comerç és proximitat a les persones, servei i per tant solidaritat

La Fundació Comerç Ciutadà col·laborarà per segon any consecutiu amb la Marató de TV3 desprès de que a 2004 fos l’entitat privada, que amb 74.000€, va aportar més recursos de forma col·lectiva a la recaptació solidaria que es va fer aleshores per lluitar contra el càncer.

Comerç Ciutadà dóna una especial importància a aquesta acció, ja que en paraules de Josep Collbatallé, president de la Fundació Comerç Ciutadà: " el comerç de centre ciutat es caracteritza per la proximitat a les persones, la vocació de servei i el compromís i identificació amb el seu entorn per la qual cosa iniciativa com la Marató tenen molt amb comú amb nosaltres i amb la filosofia que inspira als nostres negocis".

Solidaritat des de gairebé 4.000 punts de venda

La UBIC Igualada amb la Marató de TV3 contra el càncer- desembre de 2004
La UBIC Igualada amb la Marató de TV3 contra el càncer- desembre de 2004
A l’any 2004 la Fundació va distribuir 75.000 espelmes mitjançant els 3500 establiments que formen part de les entitats que pertanyen a la Fundació Comerç Ciutadà (Badalona Centre, Comerç Figueres, Gran Centre Granollers, Unió de Botiguers i Comerciants d’Igualada , Comerç Mataró Centre, Sabadell Comerç Centre, Comerç Terrassa Centre, Centre Vic, Centre Vila –Vilafranca del Penedès-, Associació de Dinamitzadors Comercials de Catalunya) i també amb el recolzament del comerç de Cardedeu. Ara fa un any l’acció solidaria es va completar amb una crida a l’encesa del espelmes adquirits, iniciativa que va moure a més de 10.000 persones a totes les ciutats esmentades.

Per l’edició de 2005 la proposta solidaria de la Fundació Comerç Ciutadà tornarà a comptar amb el recolzament de totes les associacions que hi van participar al 2004 i s’hi afegiran també els comerciants de La Garriga, fet que fa créixer fins gairebé 4.000 el nombre d’establiments que col·laboren en aquesta acció.

Si al 2004 van ser les espelmes aquest any s’han fet 75.000 polseres solidaries translúcides amb les que s’aspira a arribar a una recaptació a l’entorn dels 100.000 €.

Sobre la Marató de TV3

La Mataró de TV3, que es celebra des de 1992, enguany es portarà a terme el 18 de desembre. Les malalties a les que aquest any es dedicaran els recursos obtinguts son l’Alzheimer, el Parkinson, l’Esclerosi múltiple i l’Ictus, malalties que tenen el comú que totes elles afecten el cervell humà, són de causa desconeguda i afecten la personalitat de les persones que les pateixen.

Més sobre la Fundació Comerç Ciutadà

La Fundació privada Comerç Ciutadà es va constituir el setembre de 2004 amb la intenció reforçar el paper de l’associacionisme comercial d’àmbit territorial i dotar-se d’un organisme comú on que poder consensuar línies d’actuació comunes. Malgrat la tipologia diversa de cada una de les ciutats, hi ha un seguit de problemes ja siguin de qualitat urbanística, de manteniment, finançament, de dinamització, de relació amb les administracions locals i autonòmiques, que són comuns a tots els centres urbans de les ciutats que pertanyen a la Fundació Comerç Ciutadà.

La Fundació representa i defensa els interessos de més de 3.500 establiments comercials i prop de 3.000 empresaris de les PIMES de comerç ciutadà.

Més informació a: www.fundaciomaratotv3.org
www.tvcatalunya.com/marato/


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web