Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA SORTEIG DE NADAL DE LA UBIC

SORTEIG DE NADAL DE LA UBIC

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

BASES DE LA CAMPANYA:

-Els establiments associats a la UBIC repartiran fins el dia 9 de gener , a tots els seus clients els números pel Sorteig de Nadal de la UBIC.

-Els premis consisteixen en:

Un Primer premi de 2500 €

i quatre premis de 250 € en vals de compra en els comerços UBIC.

-Els vals s’hauran de gastar durant el mes de febrer en, com a mínim 10 sectors diferents de la UBIC (per veure sectors cal consultar guia comercial o la Pàgina WEB de la UBIC)

-El sorteig es realitzarà el dimarts, dia 10 de gener de 2006 a les 12 hores a la seu de la UBIC, Rbla. Nova, 39 baixos, d’Igualada, davant els mitjans de comunicació.

-Se sortejarà primer, el número i posteriorment, pel primer premi, el color premiat. Els altres quatre premis quedaran determinats amb el número sortejat, independentment del color.

-En cap cas el primer premi quedarà desert.

-Si no és presenta el color/sèrie la butlleta del primer premi fins la data indicada, aquest premi automàticament passarà a la sèrie/color superior.

-Els números i colors/sèries de les butlletes guanyadores es publicaran a la premsa local i a la pàgina WEB de l’entitat.

-La persona guanyadora s’haurà de posar en contacte amb la UBIC personalment o per telèfon (938 051 419) com a màxim fins el dimarts dia 31 de gener de 2006, abans de les 21 hores.

-Davant qualsevol imprevist no contemplat en aquestes bases, la UBIC es reserva el dret de solucionar-ho.

 


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web