Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES COMERÇ IGUALADÍ SOLIDARI AMB LA MARATÓ DE TV 3

COMERÇ IGUALADÍ SOLIDARI AMB LA MARATÓ DE TV 3

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Acte solidari de comerç amb la Marató de TV3

Desprès de dues setmanes de frenètica activitat, la UBIC va concloure amb èxit la segona col·laboració amb la Marató de TV 3 , organitzada des de la Fundació Comerç Ciutadà del que la UBIC forma part. Fins el diumenge, dia 18 de desembre, es van recollir més de 4.200 € i s’espera superar els 5.000 € fins el dilluns quan es recolliran totes les guardioles i es farà el recompte definitiu.

Recordem breument que la Fundació COMERÇ CIUTADÀ va coordinar la participació de més de 3.000 establiments de tot Catalunya en una iniciativa solidaria que va fer distribució d’un total de 75 mil polseres en 11 poblacions (Badalona, Terrassa, Vic, Granollers, Vilafranca, Sabadell, Figueres, Igualada, Mataró, La Garriga i Cardedeu) per tal de recaptar fons per a la Marató de TV3, que els destinarà a la investigació i lluita contra l’Alzheimer i altres malalties del cervell. La recaptació total de la Fundació supera 32.000 € i Igualada és la tercera població que ha recaptat més donatius, només superada per Mataró i Vilafranca del Penedès. Cal dir que Igualada és per davant de les ciutats molt més grans, com ara Badalona, Terrassa, Sabadell, etc.

El mateix dia de la Marató, a la plaça de Cal Font, l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer - Delegació de l’Anoia i Associació Catalana per al Parkinson - Delegació d’Igualada van instal·lar dues carpes informatives i es va fer un programa cultural amb balls folklòrics amb la col·laboració desinteressada de grups de Vilanova del Camí. A més a més, durant tot el dia es va continuar la venda de polseres i donacions per la Marató que s’estava transmetent en directe través d’una gran pantalla.

Una vegada més es va confirmar la gran solidaritat i capacitat de reacció dels Igualadins. La nostra ciutat es va col·locar amb la recaptació davant de les ciutats molt més grans que la nostra.

La Unió de Botiguers i Comerciants d’Igualada vol agrair públicament a tothom el suport rebut i el fet que va trobar arreu portes obertes a col·laboració i màximes facilitats per organitzar una diada històrica.

En primer lloc, l’agraïment per l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer - Delegació de l’Anoia i Associació Catalana per al Parkinson - Delegació d’Igualada que amb els seus voluntaris i voluntàries aquests dies estaven repartint material i recollien les guardioles i sobretot per excel·lent treball de diumenge.

S’agraeix especialment la decisió d’unir esforços amb la UBIC en una causa tan noble com aquesta.

L’empresa Ràdio Fusté va cedir els seus recursos humans i equips de megafonia, llum i etc. sense cap cost i va està col·laborar permanentment oferint tot el que calia.

Per l’últim, no podem acabar aquesta llarga llista d’agraïments sense recordar per enèsima vegada esperit solidari del gran comerç igualadí i els seus habitants.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web