Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES LA UBIC FELICITA LES FESTES A TOTS IGUALADINS I IGUALADINES AMB LA NADALA DE LA CAMPANYA

LA UBIC FELICITA LES FESTES A TOTS IGUALADINS I IGUALADINES AMB LA NADALA DE LA CAMPANYA

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Dibuix guanuador de la campanya "Dibuixa la teva Ciutat-´05"
Dibuix guanuador de la campanya "Dibuixa la teva Ciutat-´05"
La UBIC ha enviat a totes les llars d’Igualada la felicitació de les properes festes en forma d’una postal de Nadal, que té com a imatge principal el dibuix guanyador de la campanya "Dibuixa la teva ciutat" i per enrera els dibuixos dels guanyadors per cursos d’aquesta participativa campanya de l’entitat. Els organitzadors i la comissió van tenir molta feina per escollir el millor dibuix i al seu temps la postal per la campanya de Nadal. Entre els més de cent petits artistes hi havia molts aspirants per al primer premi.

Al final es va decidir que el guanyador del concurs "DIBUIXA LA TEVA CIUTAT" i la imatge de la postal de la UBIC de 2005 sigui l’obra del Roger Costa , alumne de 3r primària del Col·legi Maristes . Els altres guanyadors per cursos són:

DANIEL SANCHEZ 6è Primària Academia Igualada

NIL MASSAGUÉ 5è Primària Col·legi Monalco

MAR TOLEDANO 4t Primària CEIP Emili Vallès

VINYET ARNAU 2n Primària Col·legi Monalco

JOAN VISCARRO 1r Primària Fundació Escola Mowgli

MARÇAL RODRIGUEZ Ed. Infantil 5 anys Col·legi Mare del Diví Pastor

PIA HOMS Ed. Infantil 4 anys Col·legi Sant Josep

JORDAN Ed. Infantil 3 anys CEIP Gabriel Castellà

A part d’ells, la UBIC obsequiarà a tots els alumnes que tenien els seus dibuixos exposats als establiments associats.

Recordem breument que es tracta d’una campanya promocional que compta amb la participació d’alumnes de les escoles d’Igualada que han de dibuixar la ciutat o algun element característic de la mateixa. Els participats són els alumnes d’educació infantil (3 cursos) i educació primària (6 cursos), en total 9 cursos per escola. Els millors dibuixos són assignats i exposats als aparadors dels comerços participants.

Val la pena destacar que la predisposició de les escoles igualadines va ser quasi 100% (només una va excusar la seva participació). Aquestes escoles varen participen amb aquesta original activitat: CEIP Emili Vallès, Ceip P. Ramon Castelltort, Col·legi Mare del Diví Pastor, Col·legi Maristes, Col·legi Sant Josep, Col·legi Monalco, Col·legi Igualada, Ceip Gabriel Castellà, Col·legi Jesus Maria, Escola Mowgli i Escoles de l’Ateneu.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web