Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES LA UBIC PREVEU UNA BONA CAMPANYA DE REBAIXES

LA UBIC PREVEU UNA BONA CAMPANYA DE REBAIXES

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

La campanya de rebaixes que comença aquest dissabte i que s’allargarà fins els proper 6 de març, es presenta amb bones expectatives per als comerciants dels centres urbans de Catalunya. Les onades de fred dels darrers dies i el manteniment de la bona marxa en la creació d’habitatges, auguren bons resultats de vendes en el tèxtil i en l’equipament de la llar.

La campanya implicarà que gran part del comerç urbà de Catalunya pengi el cartell de "Rebaixes" oferint descomptes que poden arribar al 50% al final de periode de rebaixes, però que en la majoria de casos i especialment en els inicis del període, oscil·laran entre 15% i 30%.

A part de les bones perspectives de vendes, el període de Rebaixes també representa per al comerç dels centres urbans un bon moment per al manteniment de l’activitat de l’animació de carrer i vitalitat dels centres de les ciutats catalanes. A més, permet mantenir els índex de creació d’ocupació estacional en el comerç.

Campanya de Nadal positiva

Tot i que encara no es pot disposar de dades oficials, les vendes durant aquesta campanya de Nadal han estat lleugerament superiors a les de l’any passat( es calcula entre 1 i 3 %), pel que es preveu que les rebaixes també reportin millores interanuals. Tot indica que els centres urbans de Mataró i Vic, integrats a Comerç Ciutadà, després del tercer i primer premi en el Sorteig Extraordinari de Nadal podrien haver obtingut resultats per sobre de la mitjana.

Drets i deures en rebaixes

Des de la Fundació Comerç Ciutadà es vol també aquest any, fer una crida a l’acompliment estricte de la Normativa reguladora de les rebaixes estacionals. En aquest sentit, Josep Collbatallé president de la FCC, ha aprofitat per recordar a tots els comerciants la necessitat d’ acomplir la Llei ja que "és ara el moment d’ofertar les rebaixes, d’acord amb el que preveu la Normativa vigent". També vol recomanar a aquelles empreses que, de forma il·legal avancen les rebaixes, motivades en "traspassos, reformes o promocions de Nadal" fraudulentes, desisteixin de la seva activitat perquè va en detriment del dinamisme comercial defensat per Comerç Ciutadà».

La FCC defensa davant les institucions de comerç, la urgent necessitat d’adequar a la realitat actual tant les dates de començament dels dos períodes anuals de rebaixes, així com la seva durada, actualment excessiva a criteri majoritari del sector.

La FCC també vol recordar al tots els consumidors que és el seu dret i deure exigir conèixer el preu ordinari i el preu rebaixat, demanar i guardar els tiquets de compra i els resguards de pagament amb targeta, ja que aquestes són les seves garanties per a la reclamació tant en períodes de rebaixes com fora d’elles. Des de la Fundació Comerç Ciutadà també es vol recordar que no es poden vendre com a rebaixats productes que no han estat comercialitzats a preu ordinari, ni articles deteriorats, ni saldos, ni promocions.

Més sobre la Fundació Comerç Ciutadà

La Fundació privada Comerç Ciutadà es va constituir el setembre de 2004 amb la intenció reforçar el paper de l’associacionisme comercial d’àmbit territorial i dubtar-se d’un organisme comú on que poder consensuar línies d’actuació comunes. Malgrat la tipologia diversa de cada una de les ciutats, hi ha un seguit de problemes ja siguin de qualitat urbanística, de manteniment, finançament, de dinamització, de relació amb les administracions locals i autonòmiques, que són comuns a tots els centres urbans de les ciutats que pertanyen a la Fundació Comerç Ciutadà.

La Fundació representa i defensa els interessos de més de 3.500 establiments comercials i prop de 3.000 empresaris de les PIMES de comerç ciutadà.

 

 

 

 


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web