Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES MARIA RAFAELA CANTERO SANCHEZ, GUANYADORA DEL SORTEIG DE LA UBIC

MARIA RAFAELA CANTERO SANCHEZ, GUANYADORA DEL SORTEIG DE LA UBIC

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

La guanyadora amb el seu marit a les dependències de la UBIC
La guanyadora amb el seu marit a les dependències de la UBIC

Maria Rafaela Cantero Sanchez, és el nom de l’afortunada guanyadora del Sorteig de Nadal de la UBIC del 2005 que es va sortejar dimarts passat a l’oficina de l’entitat, davant nombrosos mitjans de comunicació i curiosos. La persona afortunada és la veïna d’Igualada i la butlleta es va repartir per l’establiment Loteria Estació, del Passeig Verdaguer, 169.

Sra. Cantero es va posar en contacte amb la UBIC el divendres passat, només tres dies desprès d’haver-se realitzat el sorteig. Ella i el seu marit van explicar als responsables que són habituals i fidels clients de la Loteria Estació que els va portar sort. La butlleta la van adquirir al final de desembre quan anaven a pagar la Primitiva. No s’esperaven cap premi, malgrat que, com que compren exclusivament a Igualada, tenien bastants butlletes. Evidentment, el 1er. Premi els ha fet molta il·lusió. Anys anteriors, encara que tenien moltes més butlletes, s’els escapaven premis de les campanyes de la UBIC, com ara la Mega Panera, cotxe, viatges, etc. i per aquest motiu, no tenien gaires esperances. No obstant això, el dijous van consultar L’Enllaç i es van assabentar de la notícia. Segon van comunicar, ja han decidit com es gastaran els diners, doncs el seu fill es casa properament i el premi anirà destinat pràcticament íntegrament per aquest motiu.

Recordem que per la Campanya de Nadal, la UBIC va organitzar el Sorteig de Nadal que va despertar molta expectativa i interès entre el públic. Les 125.000 butlletes es van acabar de repartir en temps record, 12 dies abans del sorteig no quedava cap participació. Els premis consisteixen d’un premi de 2.500 € i quatre de 250 €.

Des de la UBIC s’informa que encara no han aparegut els premiats de quatre premis de 250 €. Per aquest motiu, es recomana a tots els clients dels comerços associats a revisar les seves butlletes. El número de les butlletes guanyadores és: 05234 i els colors i sèries són: blau - sèrie 1 (entregat per la Polleria Montserrat); vermell - sèrie 2 (entregat per la Corredoria d’Assegurances Camins); verd - sèrie 3 (entregat pel Reparto Soto); taronja - sèrie 4 (entregat per la Ferreteria El Roser). La data màxima per presentar les butlletes és 31 de gener de 2006.

 


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web