Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES 5.694,39 € - L’APORTACIÓ DEFINITIVA DEL COMERÇ IGUALADÍ

5.694,39 € - L’APORTACIÓ DEFINITIVA DEL COMERÇ IGUALADÍ

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

La UBIC va concloure amb èxit contundent la segona col·laboració amb la Marató de TV 3 , organitzada des de la Fundació Comerç Ciutadà del que la UBIC forma part. El recompte definitiu a Igualada ha superat amb escaig els 5.000 € que s’havien previst inicialment i s’ha arribat a quasi 5.700 € de recaptació.

Recordem breument que la Fundació COMERÇ CIUTADÀ va coordinar la participació de més de 3.000 establiments de tot Catalunya en una iniciativa solidaria que va fer distribució d’un total de 75 mil polseres en 11 poblacions (Badalona, Terrassa, Vic, Granollers, Vilafranca, Sabadell, Figueres, Igualada, Mataró, La Garriga i Cardedeu) per tal de recaptar fons per a la Marató de TV3, que els destinarà a la investigació i lluita contra l’Alzheimer i altres malalties del cervell.

Els números d’Igualada tenen més valor encara quan es comparen amb la recaptació total de la Fundació Comerç Ciutadà, que ha superat 35.000 € gràcies a la campanya de la UBIC.

D’aquesta manera Igualada és converteix en la segona població que ha recaptat més donatius, només superada per Vilafranca del Penedès i per davant de les ciutats molt més grans, com ara Badalona, Terrassa, Sabadell, Mataró, etc.

La Unió de Botiguers i Comerciants d’Igualada vol agrair públicament a tothom el suport rebut i el fet que va trobar arreu portes obertes a col·laboració i màximes facilitats per organitzar una campanya exemplar i en primer lloc, a la presidenta de l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer - Delegació de l’Anoia, la sra. Joana Varea que ha col·laborat fins l’últim dia amb la UBIC.

Per l’últim, volem recordar una vegada més l’esperit solidari del gran comerç igualadí i els seus habitants. Una altra cop es va confirmar la gran solidaritat i capacitat de reacció dels Igualadins.

 

 

 


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web