Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA MERCAT DE PRODUCTES ECOLÒGICS

MERCAT DE PRODUCTES ECOLÒGICS

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

És una nova activitat que s’estableix, com una iniciativa pionera a Catalunya amb el nom MERCAT DE PRODUCTES ECOLÒGICS. Aquest mercat és de caràcter setmanal, mitjançant la creació d’una mostra amb vendes, d’uns productes que cada vegada desperten més l’interès de la ciutadania.

La proposta consisteix en l’agrupació a cada plaça un tipus de producte base, i els seus afins, per exemple, una plaça amb alimentació biològica, salut i higiene, un d’altra amb tèxtils i calçat, una altra amb llibreria i música, etc. D’aquesta manera es crea un recorregut comercial entre diferents zones comercials del centre.

Està previst què n’hi hagi els següents tipus de productes:

Roba i calçat , que els teixits i material siguin d’origen biològic, natural o reciclat.

Cosmètica i Salut, teràpies naturals o alternatives amb productes naturals, el mateix pels productes cosmètics.

Flors i plantes , tota classe de productes que tinguin relació amb la cultivació natural i ecològica.

Alimentació biològica , aliments amb aval de producte ecològic o sigui sense conservants químics i amb l’aval del certificat CCPAE, o equivalent.

La periodicitat d’aquesta activitat serà de cada dissabte, amb horari de 9 h. a 14 h. i els llocs de la ubicació, de moment, són Plaça de l’Ajuntament, Plaça de la Creu i Plaça Pius XII.

Per participar a la mostra els participants tenen que fer una inscripció prèvia i s’exigeix que els productors i elaboradors ecològics, agricultors i ramaders ecològics, tinguin la garantia oficial de l’organisme corresponent, segons reglament CEE 2092/91, juntament amb el certificat del Consell Català de la Producció Ecològica (CCPAE), o equivalents.

Mercat de Productes Ecològics és una proposta i iniciativa en què col·laboren l’Ajuntament d’Igualada i Associació de Botiguers i Comerciants de Nucli Antic i la UBIC, que gestiona el projecte.

 


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web