Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES ROGER COSTA RECULL EL PRIMER PREMI DEL CONCURS "DIBUIXA LA TEVA CIUTAT"

ROGER COSTA RECULL EL PRIMER PREMI DEL CONCURS "DIBUIXA LA TEVA CIUTAT"

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Dibuix guanuador de la campanya "Dibuixa la teva Ciutat-´05"
Dibuix guanuador de la campanya "Dibuixa la teva Ciutat-´05"
La UBIC ha entregat el primer premi-regal (un magnífic Scalextric) al guanyador absolut de la tradicional campanya de l’entitat. Entre milers d’obres dels petits dibuixants i pintors n’hi havia moltes que demostren que Igualada és una ciutat de talents artístics.

Desprès d’unes llargues deliberacions, els organitzadors i la comissió van tenir molt amb compte l’edat, tècnica i idea dels possibles guanyadors. Al final, el millor dibuix i al seu temps, la postal per la campanya de Nadal 2005 que la UBIC va repartir per totes les llars igualadines ha segut l’obra del Roger Costa , alumne de 3.er primària del col·legi Maristes.

En Roger, que segon va explicar, passa pràcticament tot el dia dibuixant, sorprenenment no va a cap escola de dibuix. Va vindre acompanyat del seu germà Carles, alumne de 1.er de primària, qui també va participar en el concurs. Els pares d’en Roger es van adonar que el seu fill era guanyador per mitjans de comunicació.

Estava molt content de ser proclamat guanyador, doncs, no s’ho esperava, sobretot tenint amb compte que havien participat molts alumnes. Va prometre que l’any vinent tornarà a participar.

L’obsequi li va fer molta il·lusió, doncs, el Roger esperava un Scalextric per Reis i al final i amb una mica de retràs, el desig s’li ha complert.

Els altres guanyadors per cursos són:

DANIEL SANCHEZ, 6è Primària, Acadèmia Igualada
NIL MASSAGUÉ, 5è Primària, Col·legi Monalco
MAR TOLEDANO, 4t Primària, CEIP Emili Vallès
VINYET ARNAU, 2n Primària, Col·legi Monalco
JOAN VISCARRO, 1r Primària, Fundació Escola Mowgli
MARÇAL RODRIGUEZ, Ed. Infantil 5 anys, Col·legi Mare del Diví Pastor
PIA HOMS, Ed. Infantil 4 anys, Col·legi Sant Josep,
JORDAN, Ed. Infantil 3 anys, CEIP Gabriel Castellà 

A part d’ells, la UBIC ha obsequiat totsels alumnes que tenien els seus dibuixos exposats als establiments associats.

Recordem breument que es tractava d’una campanya promocional que comptava amb la participació d’alumnes de les escoles d’Igualada que van dibuixar la ciutat o algun element característic de la mateixa. Els participats eren els alumnes d’educació infantil (3 cursos) i educació primària (6 cursos), en total 9 cursos per escola. Els millors dibuixos entre milers d’alumnes concursants eren assignats i exposats als aparadors dels comerços participants.

Val la pena destacar que la predisposició de les escoles igualadines va ser quasi 100%. Aquestes escoles varen participen amb aquesta original activitat: CEIP Emili Vallès, Ceip P. Ramon Castelltort, Col·legi Mare del Diví Pastor, Col·legi Maristes, Col·legi Sant Josep, Col·legi Monalco, Col·legi Igualada, Ceip Gabriel Castellà, Col·legi Jesus Maria, Escola Mowgli i Escoles de l’Ateneu.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web