Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA BOTIGA AL CARRER, DISSABTE, DIA 4 DE MARÇ

BOTIGA AL CARRER, DISSABTE, DIA 4 DE MARÇ

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Milers de visitants d´arreu de Catalunya
Milers de visitants d´arreu de Catalunya
La UBIC informa a tots els igualadins, anoiencs i visitants de la nostra ciutat que pel dissabte, dia 4 de març l’entitat està preparant la 19ª edició de "La Botiga al Carrer "-edició d’hivern, l’activitat amb la que es marca el tancament de les rebaixes de temporada. La Botiga al Carrer és una de les campanyes amb més èxit que organitza la UBIC i és l’oportunitat única per comprar els productes de la temporada vigent amb uns preus realment atractius. Com sempre i com un valor afegit, l’organització prepara activitats paral·leles. Enguany, amb el motiu de la celebració de la Botiga al Carrer, la UBIC compta amb la col·laboració de l’estació d’esquí, Port del Comte.
Port del Comte nevat, a només una hora d´Igualada
Port del Comte nevat, a només una hora d´Igualada
Els comerços associats distribuiran les butlletes pel sorteig de passis per esquiar a aquesta magnifica estació, la més propera a casa nostra, a només una hora i quart d’Igualada.

En les darrreres edicions l’increment dels comerços participants i públic en general ha sigut imparable. Per aquest motiu i donat que l’Ajuntament d’Igualada i Policia Local demanen que el trànsit al centre es vegui afectat en menys mesura possible, l’entitat informa que per participar amb aquesta activitat, és imprescindible que tots els associats demanin permís a la UBIC i comuniquin el lloc exacte on es volen ubicar . La Botiga al Carrer té elevat cost de l’organització, promoció i publicitat i la UBIC és sol·licitant i responsable del correcte desenvolupament de la jornada. Tots els associats interesats poden trucar a la UBIC (938 051 419) per demanar més informació.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web