Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES EL DISSABTE, DIA 4 DE MARÇ, COMPRA AL CARRER I ESQUIA A CASA

EL DISSABTE, DIA 4 DE MARÇ, COMPRA AL CARRER I ESQUIA A CASA

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

“Compra al carrer i esquia a casa” , aquest és el suggerent títol de la Botiga al Carrer-edició d’hivern que la UBIC està preparant pel dissabte, dia 4 de març. És la 19ª edició d’aquesta coneguda activitat amb la que es marca el tancament de les rebaixes d’hivern. Aquesta vegada com a activitat paral·lela, l’organització s’ha decidit de realitzar una macro promoció i sorteig amb la generosa col·laboració de l‘estació d’esquí Port del Comte .

Port del Comte nevat, a només una hora d´Igualada
Port del Comte nevat, a només una hora d´Igualada
Veient el poder d’atracció de la Botiga al Carrer, els responsables d’aquest centre es van decidir de donar més de 200 passis per aquesta temporada 2005/2006. Aquest centre familiar de muntanya atrau els últims anys nombrós públic. La nostra ciutat té el privilegi d’estar a només una hora i quart d’aquesta bonica estació, que enguany disfruta d’unes condicions excel·lents, en respecte als gruixos i la qualitat de neu.
Compra al carrer i esquia a casa

El funcionament del sorteig és que tots els establiments associats a la Unió de Botiguers i Comerciants d’Igualada repartiran des del dilluns, dia 27 de febrer, segons el seu criteri, a tots els seus clients, les butlletes per al sorteig. Les butlletes degudament omplertes es podran dipositar a la seu de la UBIC, Rbla. Nova 39, baixos fins el dia 3 de març, o el mateix dia del sorteig a les tres urnes ubicades a la Pl. de Cal Font, Pl. de la Creu o Pl. de l’Ajuntament. El sorteig públic es realitzarà el dissabte, dia 4 de març de 2006, a partir de les 19 h. a la Plaça de l’Ajuntament. Els premis del sorteig són 200 passis per esquiar un dia a l’estació d’esquí Port del Comte (dilluns-divendres, temporada 2005/2006). 

No obstant això, la UBIC ha volgut fer encara més divertida i interessant aquesta promoció. Donat que la nova pàgina WEB de la UBIC està tenint un èxit espectacular, (en només tres mesos quasi 10.000 visites), s’ofereix a més a més la possibilitat d’entrar a la pàgina WEB de la UBIC, fer-se subscriptor i descarregar una part de la butlleta. Presentant adjuntes les dues butlletes, (de la WEB i de qualsevol comerç) s’entra al sorteig d’una nit per a dues persones (data i allotjament subjectes a la disponibilitat) i dos passis per un cap de setmana al Port del Comte (temporada 2005/2006). 

Els premis mai podran ser bescanviats, abonats en metàl·lic, ni total, ni parcialment. La Unió de Botiguers i Comerciants d’Igualada es reserva el dret de decidir qualsevol dubte no previst en aquestes bases. Cal remarcar que aquesta promoció i distribució de les butlletes és realitza només als comerços UBIC.

A banda del sorteig pròpiament dit, s’instal·larà fil musical per pràcticament tota la zona peatonal entre la Pl. de Cal Font, passant per diferents zones de màxima concentració de parades, fins la Pl. Pius XII.  Com a novetat, la UBIC ofereix a tots els associats, tant als que participen, com als que no participen, la possibilitat d’anunciar-se per la megafonia que cobrirà les places i els carrers de la zona comercial. 

Molts comerços de la UBIC per una banda i particulars per l’altra, estan trucant aquests últims dies a l’oficina de l’entitat, interessant-se per aquesta promoció. Per aquest motiu, l’organització calcula amb una possible assistència record. Mai s’ha donat el cas que a més de deu dies abans de la promoció hi hagin inscrits quasi vuitanta participants. Des de la UBIC informen que tots els interessats poden consultar els comerços inscrits i la seva ubicació en la Botriga al Carrer a la pàgina WEB de l’entitat. 

La Botiga al Carrer és una de les campanyes amb més èxit que organitza la UBIC i és l’oportunitat única per comprar els productes de la temporada vigent amb uns preus realment atractius. Aquesta cita ha conquerit un lloc privilegiat en el mapa comercial de Catalunya. Des de fa bastants anys s’està registrant una enorme afluència dels visitants de ciutats i vil·les de tota la Catalunya central. La difusió i propaganda entre les zones potencialment interessants és fa de manera acurada i intensiva. En conseqüència, l’increment dels comerços participants i públic en general ha segut imparable. 

Per aquest motiu i donat que l’Ajuntament d’Igualada i Policia Local demanen que el trànsit al centre es vegi afectat en menys mesura possible, l’entitat informa que per participar amb aquesta activitat, és imprescindible que tots els associats demanin permís a la UBIC i comuniquin el lloc exacte on es volen ubicar . Encara que l’assistència dels venedors no autoritzats va minvant  any rere any, des de la UBIC i l’Ajuntament és demanarà la retirada de tots que no siguin inscrits oficialment. La Botiga al Carrer té elevat cost de l’organització, promoció i publicitat i la UBIC és sol·licitant i responsable del correcte desenvolupament de la jornada. Tots els associats interessats poden trucar a la UBIC (938 051 419) per demanar més informació.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web