Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES PARTICIPACIÓ RECORD EN UNA JORNADA HISTÒRICA!

PARTICIPACIÓ RECORD EN UNA JORNADA HISTÒRICA!

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Cent deu comerços inscrits! Nou record de participació a la Botiga al Carrer (edició d’hivern), dels comerços associats. Com si fos per una regla, totes les peces van tornar a encaixar una altra vegada; participació record per part dels comerços associats, nombrós públic i el temps favorable. Els ingredients necessaris per a una edició per a recordar. Es va notar que tothom tènia ganes de "Botigues al Carrer". El fet que setmanes abans ja n’hi havien més de setanta inscrits, ja anunciava la possibilitat d’assolir una nova fita. Tot això, no cal dir-ho, es va traduir en molt bones ventes.

Des de l’organització, sobretot es destaca com un fet positiu, una major distribució dels comerços en diferents carrers i places, cosa que va permetre la creació d’una zona compacta i gran, plena d’activitats.

Participació record de comerços
Participació record de comerços
L’afluència de públic va tornar a ser espectacular. Per passar per carrers St. Magí o Argent es necessitàvem més de vint minuts. Per sort, el fil musical que cobria tota la zona del centre comercial, feia l’espera més agradable. Com a novetat que els comerciants han agraït i que segurament es repetirà de cara de les futures edicions, n’hi havia la possibilitat de passar falques comercials i anunciar-se per la megafonia. El públic d’arreu de Catalunya va tenir la possibilitat de conèixer la nostra ciutat i el nostre comerç. La Botiga al Carrer realment és un aparador importantíssim i ofereix la possibilitat de donar-se a conèixer a molta gent de fora. I que ho preguntin a la gent de Saragossa, Sant Carles de la Ràpita, Berga, Barcelona i la seva Àrea Metropolitana, els que van dipositar les seves butlletes del sorteig de passis per esquiar al Port del Comte.
Compra al carrer i esquia a casa
Compra al carrer i esquia a casa

Precisament, un dels punts àlgids de la jornada va ser quan es va procedir a realitzar el Sorteig de 200 passis i un cap de setmana a l’estació d’esquí Port del Comte. El guanyador d’un cap de setmana és Josep Maria Solé Ovejero de Capellades. D’altra banda, entre desenes de milers de participacions, aquests són els guanyadors que podran anar a esquiar a aquesta magnifica estació, molt a prop de casa nostra.

Un altre punt que satisfa l’organització és que, pràcticament no n’hi havia els venedors no autoritzats que invaien la via pública. Recordem que la UBIC està obligada a passar un llistat de participants a l’Ajuntament per fer controls d’assistència de tots els participants. La Botiga al Carrer té elevat cost de l’organització, promoció i publicitat i la UBIC és sol·licitant i responsable del correcte desenvolupament de la jornada.

A la vista d’aquest nou èxit, la UBIC ja ha format una comissió que treballarà conjuntament amb l’Ajuntament per a la realització de la 20ª i commemorativa edició de la Botiga al Carrer. Aquest estiu, al setembre es compliran deu anys des e que es va començar amb aquesta activitat comercial per excelència. Per aquest motiu i per difícil repte de superar-se una altra vegada, l’entitat prepararà una edició espectacular.

Amb la Botiga al Carrer es van concloure les rebaixes d’hivern. Les rebaixes a Igualada valoren positivament. Hi ha hagut un increment de 1-3% respecte a l’any anterior i d’aquesta manera es continua amb una evolució moderada, però estable. Els sectors més beneficiats van ser de roba, gràcies a les condicions climatològiques favorables.

Ambient de la Botiga al Carrer d´hivern de 2006
Ambient de la Botiga al Carrer d´hivern de 2006
Algunes imatges de l´edició de l´enguany
Algunes imatges de l´edició de l´enguany
La comunicació, un element clau d´èxit
La comunicació, un element clau d´èxit

 


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web