Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA 1.200 € EN PREMIS-NOVA CAMPANYA PROMOCIONAL DE LA UBIC

1.200 € EN PREMIS-NOVA CAMPANYA PROMOCIONAL DE LA UBIC

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Amb l’arribada de bon temps i amb la proximitat d’una data tan assenyalada com es el dia de Sant Jordi, la UBIC torna a organitzar una original campanya promocional.

Amb l’objectiu de demostrar el vincle entre el comerç i la cultura i amb el motiu de la diada de 23 d’abril, l’entitat comercial igualadina començarà a distribuir entre els seus associats els rasca-rasca per aconseguir premis UBIC. A partir de divendres, dia 21, els comerciants podran repartir aquest rasca-rasca entre els seus clients. En total, està previst repartir uns 40.000 rasca-rasca.

Imatge de la campanya

El premi principal és el sorteig de 300 euros en vals de compra per bescanviar a qualsevol d’establiments associats. Per participar en el sorteig cal reunir tres rasca-rasca amb el dibuix d’un llibre en tres colors diferents o tres rasca-rasca amb el dibuix d’una rosa en tres colors diferents.

Però això no és tot. Els primers seixanta afortunats que reuneixin tres rasca-rasca amb el dibuix d’un llibre en tres colors diferents o tres rasca-rasca amb el dibuix d’una rosa en tres colors diferents, rebran un val de 15 € per bescanviar en llibreries/papereries o a les floristeries associades a la UBIC.

Els rasca-rasca s’han de portar a la seu de la Unió de Botiguers i Comerciants d’Igualada, Rbla. Nova, 39, baixos, d’Igualada fins el dilluns, dia 29 de maig. (l’horari d’oficina és de 9:30 fins 14:00 als matins i de 16:30 fins 20:30 a les tardes). La promoció és limitada fins a final d’existències i el sorteig és realitzarà el dimarts, dia 30 de maig, a la seu de l’entitat.

Cal afegir que el principal objectiu de la campanya no és d’incrementar les vendes per el mateix dia de Sant Jordi, que per sí sol atrau molt de públic i quan els comerciants, sobretot del sector llibreter i/o de floristes, tenen bastant feina, sinó, aprofitant la senya de Sant Jordi, per promoure les vendes en els dies posteriors, quan habitualment hi ha un lleuger alentiment.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web