Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES 20ª EDICIÓ DE LA BOTIGA AL CARRER

20ª EDICIÓ DE LA BOTIGA AL CARRER

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Ambient de la Botiga al Carrer d´hivern de 2006
Ambient de la Botiga al Carrer d´hivern de 2006
La UBIC informa a tots els igualadins, anoiencs i visitants d’Igualada que la Botiga al Carrer d’estiu es farà el dissabte, dia 2 de setembre. Amb aquesta activitat es marca el tancament de les rebaixes de temporada. Aquesta és la vintena edició i ja són deu anys que en la nostra ciutat s’organitza aquesta popular activitat. Per aquest motiu l’entitat comercial igualadina vol fer una edició especial, tant en respecte a la publicitat com en respecte a les activitats.

Recordem que la Botiga al Carrer és una de les campanyes amb més èxit que organitza la UBIC i és l’oportunitat única per comprar els productes de la temporada vigent amb uns preus realment atractius. La Botiga al Carrer que la UBIC organitza aplega públic de pràcticament tot Catalunya. L’activitat comercial i promocional i la campanya amb més ressò exterior de la UBIC ja és referència i trobada ineludible per a molta gent.

I com a prova, només cal passejar per Igualada i veure nombrós públic, molt del qual és de Martorell, Sta. Coloma de Queralt, Tàrrega, Barcelona, Cervera, Berga, Reus, Esparraguera, Abrera, Olesa de Montserrat i un llarg etc. Amb aquest públic la projecció exterior que està aconseguint el comerç d’Igualada ja és una realitat.

La Unió de Botiguers i Comerciants d’Igualada va ser una de les primeres associacions que va organitzar la Botiga al Carrer. L’activitat es va estendre arreu de Catalunya amb anys posteriors, però el poder d’atracció que té l’edició igualadina és tan gran que l’afluència del públic supera un pur interès comarcal.

Aquesta activitat ha estat premiada el 2005 amb el Primer Premi Igualada Esdeveniments 2004.

Tenint en compte el fet que arriba cada vegada més gent de fora de la comarca, la UBIC inverteix molt en la publicitat orientada vers a l’exterior i tot això dóna fruits. Enguany, la UBIC està preparant una edició especial amb 20 pàgines a tot color i amb un tiratge de 31.000 exemplars. Aquesta edició commemorativa serà una eina ideal per donar-se a conèixer al nombrós públic d’arreu de Catalunya. Evidentment, tot això suposa una important despesa per a l’entitat. Per aquest motiu, la condició per participar-hi és ser soci de la UBIC, que hi contribueixen amb les seves quotes.

La UBIC ja treballa per millorar l’organització, tot avançant alguns canvis:

-D’acord amb les instruccions de l’Ajuntament d’Igualada, la UBIC ha d’informar a la Policia Local i al mateix Ajuntament fins el dimecres, dia trenta d’agost de total de nombre, noms i situació de cadascú de participants de l’activitat. Per aquest motiu, les inscripcions d’enguany es faran fins el mateix dimecres, dia trenta d’agost com a màxim i sense cap excepció. Els comerciants que no ho facin fins a aquesta data no hi podran participar!

-Degut a les obres a la Pl. de I’Ajuntament, la preferència d’ubicació tindran els associats de la mateixa plaça i rodalies. La resta d’espai de la plaça s’omplirà pel rigorós ordre d’inscripcions. Els associats que els anys anteriors ocupaven la part ara afectada per obres i com altres associats interessats podran ubicar-se als espais habiIitats a la Plaça de la Creu.

Com sempre i com un valor afegit, l’organització prepara activitats paral·leles de les quals informarà properament. No obstant això i donat que aquesta serà una edició especial el programa serà molt festiu, començant des de les exposicions, animació al carrer, concerts, mags, etc. Els organitzadors destaquen que la intenció és d’arribar a tot el públic i fer-los passar un dia inoblidable a Igualada.

 

 


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web