Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES 20ª BOTIGA AL CARRER DE LA UBIC-A CELEBRAR-HO!

20ª BOTIGA AL CARRER DE LA UBIC-A CELEBRAR-HO!

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Any rere any, superant rècords
La UBIC està preparant per demà, dissabte, dia 2 de setembre, la 20ª edició de "La Botiga al Carrer ", l’activitat amb la que es marca el tancament de les rebaixes d’aquesta temporada. Enguany és la vintena edició i ja són deu anys que en la nostra ciutat s’organitza aquesta popular activitat. Aquesta data comercial per excel.lència serà l’edició d’estiu. Per aquest motiu l’entitat comercial igualadina vol fer una edició especial, tant en respecte a la publicitat com en respecte a les activitats. La Botiga al Carrer és una de les campanyes amb més èxit que organitza la UBIC i és l’oportunitat única per comprar els productes de la temporada vigent amb uns preus realment atractius.

Any rere any, la Botiga al Carrer bat els records de participació. Segons les trucades que darrerament està rebent la UBIC, s’espera tornar a tenir una massiva afluència de públic.

La Botiga al Carrer que la UBIC organitza aplega públic de pràcticament tot Catalunya. L’activitat comercial i promocional i la campanya amb més ressò exterior de la UBIC ja és referència i trobada ineludible per a molta gent.

I com a prova, només cal passejar per Igualada i veure nombrós públic, molt del qual és de Martorell, Sta. Coloma de Queralt, Tàrrega, Barcelona, Cervera, Berga, Reus, Esparraguera, Abrera, Olesa de Montserrat i un llarg etc. Amb aquest públic la projecció exterior que està aconseguint el comerç d’Igualada ja és una realitat.

La Unió de Botiguers i Comerciants d’Igualada va ser una de les primeres associacions que va organitzar la Botiga al Carrer. L’activitat es va estendre arreu de Catalunya amb anys posteriors, però el poder d’atracció que té l’edició igualadina és tan gran que l’afluència del públic supera un pur interès comarcal.

Aquesta activitat ha estat premiada el 2005 amb el Primer Premi Igualada Esdeveniments 2004.

Forta publicitat i propaganda han aconseguit que l’organització espera batre tots els records d’assistència dels últims anys. Mai s’ha invertit tant en la comunicació d’aquest esdeveniment. Tenint en compte el fet que arriba cada vegada més gent de fora de la comarca, la UBIC inverteix molt en la publicitat orientada vers a l’exterior i tot això dóna fruits. Enguany, la UBIC ha preparat una edició gràfica especial amb 16 pàgines a tot color i amb un tiratge de 31.000 exemplars. Aquesta edició commemorativa és una eina ideal per donar-se a conèixer al nombrós públic d’arreu de Catalunya. També s’han fet mes de 60.000 pasquins que s’han repartit per tota Catalunya Central, com ara Cervera, Tàrrega, Martorell, Vilafranca del Penedès, Manresa, etc. També s’han repartit pòsters amb motiu de la campanya per comerços i monòlits informatius de la UBIC. D’altra banda des de fa dies surten les falques per les principals emissores de ràdio que s’escolten per tota Catalunya central. I per fi, estan sortint els anuncis a la premsa als principals mitjans de comunicació local.

Evidentment, tot això suposa una important despesa per a l’entitat. Per aquest motiu, la condició per participar-hi és ser soci de la UBIC, que hi contribueixen amb les seves quotes. Botiga al Carrer té elevat cost de l’organització, promoció i publicitat i la UBIC és sol·licitant i responsable del correcte desenvolupament de la jornada. D’acord amb les instruccions de l’Ajuntament d’Igualada, la UBIC ha d’informar a la Policia Local i al mateix Ajuntament fins el dimecres, dia trenta d’agost de total de nombre, noms i situació de cadascú de participants de l’activitat. Els associats que no ho facin fins a aquesta data no hi podran participar! Per aquest motiu, es faran controls d’assistència de tots els participants.

L’entitat convida a tots els igualadins, anoiencs i visitants de la nostra ciutat a participar amb aquesta promoció, que es preveu més animada i participativa que mai. Els organitzadors destaquen que la intenció és d’arribar a tot el públic i fer-los passar un dia inoblidable a Igualada. Tenint amb compte aquest fet i com s’espera gran afluència del públic, l’organització prepara una edició especial. El programa serà molt festiu, començant des de les exposicions, animació al carrer, concerts, mags, etc. a diferents indrets de la ciutat com ara Plaça de la Creu, Plaça Pius XII, Plaça de l`Ajuntament, Pl. de l`Estació Vella. Totes aquests punts disposen de música que durant tot el dia amanirà aquest dia festiu.

Entre aquests actes destaquem sobretot les següents activitats paral.leles:

-Estàtues humanes durant tot el dia per diferents zones peatonals de la ciutat

-Exposició bonsai durant tot el dia a la Pl. de la Creu

-Espectacle de màgia a la tarda a la Pl. Pius XII

-Sorteig de 100 (cent) caps de setmanes per a dues persones a MARINA D’OR

-Caricatures a la tarda a la Pl. de l’Ajuntament (cal portar vals UBIC-MARINA D’OR)

-Discoteca mòbil a partir de les dotze de la nit a la Pl. de l`Estació Vella.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web