Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA CAMPANYA DE LA UBIC “DIBUIXA LA TEVA CIUTAT”

CAMPANYA DE LA UBIC “DIBUIXA LA TEVA CIUTAT”

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Desprès de quatre anys, la campanya de la UBIC, “Dibuixa la Teva Ciutat” és una cita ineludible pels alumnes de la nostra ciutat. La il·lusió dels infants per la participació, ens anima a continuar realitzant-la encara amb més empenta i noves propostes. Creiem que aquesta promoció demostra d’una manera perfecta la tasca social i la vinculació del nostre comerç amb la ciutat i molt especialment amb una part de la població, tant important per a nosaltres, com són els nens i nenes de les escoles igualadines.

Pensem que aquesta activitat és una mostra pràctica a on s’esborren les barreres de sexe, procedència i raça. Durant tots aquests anys hem tingut les petites obres artístiques de centenars d’alumnes de diferents edats i països, però sempre amb la mateixa il·lusió per participar en una activitat vinculada amb la seva ciutat.

Esperem que enguany tornem a tenir la col·laboració i que puguem comptar, igual com als anys anteriors, amb la participació de totes les escoles d’educació infantil i primària d’Igualada.

S’adjunta la fitxa tècnica per tenir més informació.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web