Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES QUARTA EDICIÓ DE LA POPULAR CAMPANYA DE LA UBIC

QUARTA EDICIÓ DE LA POPULAR CAMPANYA DE LA UBIC

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Dibuix guanuador de la campanya "Dibuixa la teva Ciutat-´05"
Dibuix guanuador de la campanya "Dibuixa la teva Ciutat-´05"
Per quart any consecutiu, entre el mes d’octubre i el mes de desembre, la UBIC torna a portar a terme la tradicional campanya "Dibuixa la Teva Ciutat". Aquesta popular promoció s’ha convertit en una activitat molt consolidada i una cita al que els alumnes d’Igualada esperen amb la impaciència. L’èxit de la campanya és de tal magnitud que fins i tot algunes altres institucions i ajuntaments han volgut “copiar” l’experiència d’Igualada, però l’impacte que provoca "Dibuixa la Teva Ciutat" de la UBIC no té comparació.

Recordem breument que es tracta d’una campanya promocional que compta amb la participació d’alumnes de les escoles d’Igualada que han de dibuixar la ciutat o algun element característic de la mateixa. Els participats són els alumnes d’educació infantil, 3 cursos i educació primària, 6 cursos, en total 9 cursos per escola. En el cas que l’escola tingui 2 o més classes per curs, poden participar tots les classes. La valoració dels millors treballs de cada escola es fa al mateix centre. Tots aquests dibuixos per cada curs i/o classe i per escola, la UBIC premiarà amb un regal. Els millors dibuixos ja estan assignats i s’estan exposant al llarg d’aquesta setmana als aparadors dels comerços participants.

La segona part i pot ser, la que té més gracia, consisteix en el fet que els reconeguts artistes igualadins triaran el millor dibuix entre totes les categories i escoles. Aquest dibuix utilitzarà la UBIC per fer la postal per la campanya de Nadal que es repartirà per totes les llars igualadines.

Amb aquesta promoció, es pretén que el públic vagi visitant les botigues a on hi són exposats els dibuixos premiats. De fet, amb la campanya es pretén crear l’afluència dels clients entre els comerços participants i aprofitar la visita del públic en general i en especial, els pares, les famílies i els amics dels alumnes participants.

La UBIC anirà realitzant un seguiment mediàtic de la campanya. La relació de les escoles, alumnes i establiments participants es pot trobar a la pàgina web de la UBIC, www.ubic-igualada.com , o bé trucant a la UBIC, o a la mateixa escola.

Enguany, els organitzadors poden presumir que per primera vegada hi participen totes les escoles igualadines amb aquesta original activitat, dotze en total, Ceip Gabriel Castellà, Ceip Garcia Fossas, Ceip Emili Vallès, Ceip P. Ramon Castelltort, Col·legi Jesús Maria, Col·legi Diví Pastor, Col·legi Maristes, Col·legi Sant Josep, Col·legi Monalco, Col·legi Igualada, Fundació Escola Mowgli i Escoles de l’Ateneu.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web