Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES ELS COMERCIANTS D’IGUALADA HAN PRACTICAT COM DETECTAR

ELS COMERCIANTS D’IGUALADA HAN PRACTICAT COM DETECTAR

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Bitllets falsos
Bitllets falsos
La Unió de Botiguers i Comerciants d’Igualada, amb la col·laboració de Mossos d’Esquadra va organitzar i realitzar una participativa i beneficiosa conferència amb el títol “DETECCIÓ DE BITLLETS FALSOS I CONSELLS DE SEGURETAT”. La jornada, en la que van participar més de quaranta comerciants, es va portar a terme el passat dijous, dia 30 de novembre a Biblioteca Centra d’Igualada.

Com ja es va avançar, l’objectiu de la jornada va ser preparar la Campanya de Nadal i incrementar les mesures de seguretat en comerços d’Igualada. Per aquest motiu, els agents d’aquest cos de Policia van fer una pràctica i amplia demostració de com evitar i disminuir els principals perills que es poden produir durant la propera campanya.

La valoració unànime de tots els participants és que aquest objectiu es va complir amb escreix i que els assistents va aprofitar al màxim la seva assistència.

Arran d’interès dels assistents, l’entitat comercial igualadina considerarà demanar als Mossos d’Esquadra la col·laboració en la realització d’altres jornades d’aquest tipus.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web