Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA EL PROPER DISSABTE, LA UBIC PORTA GLOBOS I MÀGIA A IGUALADA

EL PROPER DISSABTE, LA UBIC PORTA GLOBOS I MÀGIA A IGUALADA

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

"Los Labradores"
"Los Labradores"
Desprès del gran ambient el passat dissabte, dia 2 de desembre, creat amb l’animada banda xaranga “Los Labradores” qui va tocar durant més de dues hores, la UBIC continua amb la sèrie d’actuacions pels carrers i zones comercials d’Igualada amb nous espectacles.

L’inici de la campanya no podia ser millor. Els carrers plens, ambient nadalenc (exepte el temps) i “Los Labradores” amb els seus ritmes vibrants van donar el cop de sortida d’una llarga campanya de Nadal a Igualada.

El proper dissabte està previst que hi hagi mags i l’art de globoflèxia. Els petits tindran l’oportunitat de veure com es fan les figures de globos i de ser obsequitas amb els mateixos.

Tot això forma part de l’atapaida agenda de la Campanya de Nadal organitzada per la UBIC, que a més a més d’animacions durant tots els caps de setmana, organitza també un atractiu sorteig de 4 TV plasma de 42” amb TDT i una forta publicitat comercial.

“Per Nadal, Igualada, el millor Centre Comercial Urbà”, amb aquest eslogan difòs per diferents mitjans de comunicació, l’entitat igualadina pretèn atraure els clients de diferents indrets a la nostra ciutat i d’aquesta manera seguir promovent el comerç de casa nostra


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web