Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA ESCOCESOS THE MC. KENSY´S CLAN BAND FAN ANIMACIÓ COMERCIAL EL PROPER DISSABTE A IGUALADA

ESCOCESOS THE MC. KENSY´S CLAN BAND FAN ANIMACIÓ COMERCIAL EL PROPER DISSABTE A IGUALADA

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Màgic Globoflèxic
Màgic Globoflèxic
La UBIC continua amb la Campanya de Nadal, amb el Sorteig de 4 TV plasma i amb les animacions per les principals zones comercials de la ciutat. Si la setmana anterior el públic comptava amb una banda xaranga, aquest dissabte, els principals protagonistes eren els nens i les nenes, que disfrutaven de l’art del Màgic Globoflèxic, qui a més a més, els regalava els globus en forma de diferents figures. Les figures més sol·licitades eren les espases, per nens i les flors i gossets, per nenes.

Encara que la setmana passada estava “trencada” per pont, molts comerços van optar per obrir, el dimecres dia 6, en menys mesura i el divendres, dia 8, en una quantitat molt més important. El dissabte, evidentment, va ser un dels dies més forts, comercialment parlant, fins aleshores. El fet que la mancança de neu afectés les programades sortides a esquiar, molta gent va optar a quedar-se a Igualada i això es va evidenciar amb els carrers plens de públic i les botigues treballant sense parar.

El proper dissabte la UBIC portarà a Igualada el conegut grup d’escocesos, “The Mc. Kensy’s Clan Band”. Aquesta divertida companyia, amb la seva música de marxa escocesa, segur que farà riure tots els visitants de la nostra ciutat.

Amb tot això, poc a poc s’acosten els dies més àlgids de la Campanya de Nadal organitzada per la UBIC. Cal recordar que el dia 17 de desembre els comerços poden obrir i es preveu que aquest sigui també, un dels dies importants de compres. Recordem que a més a més d’animacions, la UBIC organitza també un atractiu sorteig de 4 TV plasma de 42” amb TDT. S’han imprès 400.000 butlletes, que s’estan distribuint pels comerços associats.

D’altra banda, aquesta setmana ja s’ha començat a emetre la falca “Per Nadal, Igualada, el millor Centre Comercial Urbà” per principals emissores del país i per diferents mitjans de comunicació locals. La UBIC espera arribar al públic provinent d’altres indrets i demostrar la gran capacitat d’atracció del comerç de casa nostra.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web