Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA DEL NADAL A L’ESCOCESA AL CAGA TIÓ

DEL NADAL A L’ESCOCESA AL CAGA TIÓ

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

"The Mc Kensy´s Band"
"The Mc Kensy´s Band"
Diversió, rialles, somriures, alguna que l’altra noia ruboritzada i excel·lent espectacle va viure Igualada el dissabte passat amb l’animació organitzada per la UBIC. El grup “The Mc. Kensy’s Clan Band” va continuar amb la sèrie d’activitats per carrer amb el motiu de la Campanya de Nadal. Al matí, durant unes dues hores els “Escocesos” es van dedicar a animar el Mercat i despertar les rodalies amb els seus frenètics ritmes. A la tarda van realitzar llarg recorregut per les principals zones de centre de la ciutat, entretenint el públic i a vegades entrant als comerços. Les cares de les empleades no es donaven crèdit quan veien els típics kilts escocesos en bell mig de la Rambla, cantant i tocant serenates.

El dissabte va ser la vispera del primer diumenge quant els comerços, amb el motiu de la Campanya de Nadal podien obrir. La valoració unànime era que es va treballar força, sobretot a la tarda. El proper dissabte serà uns dels dies més forts de la campanya i conjuntament amb el diumenge, dia 24 s’espera una gran afluència de públic. Cal recordar que el comerç, el diumenge, dia 24 de desembre, tindrà obert només fins a les 20 hores. Per animar l’ambient i amb l’objectiu d’oferir espectacles als diversos segments del públic, aquest cap de setmana, el dissabte, la UBIC està preparant animacions adreçades als menuts.

Pallassos
Pallassos
Al matí del dia 23, al Mercat Municipal actuarà un grup de pallassos i al llarg de tota la tarda el Caga Tió anirà repartint obsequis als infants a la Pl. de Cal Font i a la Pl. de l’Ajuntament.

Mentrestant, ja s’han repartit 200.000 butlletes del Sorteig de Nadal de 4 TV plasma. Recordem que tots els establiments de la UBIC repartiran fins el dia 5 de gener, entre tots els seus clients els números pel Sorteig de 4 Televisors Plasma de 42” amb TDT. Les butlletes premiades han de coincidir amb el número del 1er. Premi del Sorteig de la Loteria Nacional “el Nen” (dia 06/01/07). Els/les guanyadors/es s’hauran de posar en contacte amb la UBIC personalment o per telèfon al 938 051 419 com a màxim fins dimecres 31/1/07, abans de les 21h. La persona guanyadora es farà càrrec de recollir el premi personalment. No s’admetran canvis. El color de la butlleta determina el televisor al qual opta en el sorteig, així com l’establiment en el que està exposat. En cap cas el premi quedarà desert. Si no es presentés la butlleta guanyadora en la data indicada, es lliurarà el Televisor corresponent al portador de la butlleta amb el número immediatament superior entre butlletes coincidents amb color, i així successivament, presentades fins el 31/01/07.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web