Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA CAMPANYA DE NADAL, A TOT GAS

CAMPANYA DE NADAL, A TOT GAS

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Tal i com es preveia, aquest passat cap de setmana, amb la vispera de Nadal inclòs, es va esdevenir en un dels més importants, comercialment parlant, de tot l’any. El dissabte es va registrar una altissíma afluència del públic i el diumenge, (el segon que es va poder obrir) va comptar amb la, pràcticament, totalitat de comerços oberts, que es va traduir en elevats índex de vendes.

La UBIC, per la seva part, es va encarregar d’animar l’ambient i amb l’objectiu d’oferir espectacles als diversos segments del públic, aquest cap de setmana passat, el dissabte, l’entitat va realitzar animacions per infants. Al matí del dia 23, al Mercat Municipal els nens i les nenes van tenir l’oportunitat de veure el grup de pallassos “Pep i Xispa” que van col·lapsar l’entrada del Mercat amb la gran afluència de petits espectadors. I al llarg de tota la tarda el monumental Caga Tió va repartir quasi 400 obsequis als infants a la Pl. de Cal Font i a la Pl. de l’Ajuntament.

Caga Tió
Caga Tió

Ja es poden començar a fer primeres valoracions d’aquesta primera part de les festes, que en general parlant, tenen una nota positiva. La baixada de temperatures, atractivitat del comerç igualadí i animat ambient han revifat les vendes i es preveu que aquest ritme continuï fins el dia 5 de gener, o sigui, fins el final de la Campanya de Nadal. I, perquè sigui així, la UBIC continuarà amb la seva ambiciosa aposta d’acompanyar els dies comercials per excel·lència amb animacions per carrer. El dissabte vinent per la tarda, hi haurà les Estàtues Humanes per diferents ubicacions de la Zona Comercial. Cal recordar, que el diumenge, dia 31 de desembre, no es pot obrir.

Més informació a la pàgina web: www.ubic-igualada.com


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web