Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES LA UBIC DESITJA BONES FESTES A TOTS IGUALADINS I IGUALADINES AMB LA NADALA DE LA CAMPANYA

LA UBIC DESITJA BONES FESTES A TOTS IGUALADINS I IGUALADINES AMB LA NADALA DE LA CAMPANYA

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Felicitació de Nadal de la UBIC d´enguany
Felicitació de Nadal de la UBIC d´enguany
La UBIC ha enviat a totes les llars d’Igualada la felicitació de les festes en forma d’una postal de Nadal, que té com a imatge principal el dibuix guanyador de la quarta edició de la campanya "Dibuixa la teva ciutat" i per enrera els dibuixos dels guanyadors per cursos d’aquesta tradicional i participativa campanya de l’entitat. Els organitzadors i la comissió estaven debatent fins l’últim moment per escollir el millor dibuix i al seu temps la postal per la campanya de Nadal. Entre els més de vuitanta petits artistes hi havia molts que podien optar per al primer premi.

Al final es va decidir que el guanyador del concurs "DIBUIXA LA TEVA CIUTAT" i la imatge de la postal de la UBIC de 2006 sigui l’obra de la Judit Lamolla, alumna de 5e Primària del Col·legi Jesús Maria.

El dibuix guanyador de la campanya "Dibuixa la Teva Ciutat"
El dibuix guanyador de la campanya "Dibuixa la Teva Ciutat"

Els altres guanyadors per cursos són:

  • ENRIC MAS - 6e Primària, Col·legi Monalco
  • ALBERT RABELL - 4t A Primària, Col·legi Maristes
  • CRISTINA CAMACHO - 3r Primària, Col·legi Monalco
  • JAEL ABAD - 2n Primària, CEIP Emili Vallès
  • MARTÍ MENDEZ - 1r Primària, Col·legi Maristes
  • HELENA FITÓ - Ed. Infantil 5 anys, CEIP Garcia Fossas
  • JAN GUERRERO - Ed. Infantil 4 anys, Col·legi Mare del Diví Pastor
  • CARLA ALIBAU - Ed. Infantil 3 anys, Col·legi Sant Josep

A part d’ells, des de dimecres, la UBIC ha començat a retornar els dibuixos i obsequiar a tots els alumnes que tenien els seus quadres exposats als establiments associats.

"Dibuixa la Teva Ciutat" és una campanya promocional que s’organitza per quart any consecutiu, entre el mes d’octubre i el mes de desembre. És una cita ineludible pels alumnes de la nostra ciutat. Aquesta popular promoció s’ha convertit en una activitat molt consolidada i una cita al que els alumnes d’Igualada esperen amb la impaciència i molta il·lusió. L’èxit de la campanya és de tal magnitud que fins i tot algunes altres institucions i ajuntaments han volgut “copiar” l’experiència d’Igualada, però l’impacte que provoca "Dibuixa la Teva Ciutat" de la UBIC no té comparació. Els responsables creuen que aquesta promoció demostra d’una manera perfecta la tasca social i la vinculació del comerç de casa nostra amb la ciutat i molt especialment amb una part de la població, tant important per a tothom, com són els nens i nenes de les escoles igualadines. Els alumnes de les escoles d’Igualada dibuixen la ciutat o algun element característic de la mateixa. Els participats són els alumnes d’educació infantil (3 cursos) i educació primària (6 cursos), en total 9 cursos per escola. Els millors dibuixos són assignats i exposats als aparadors dels comerços participants.

Durant tots aquests anys s’han pogut veure les petites grans obres artístiques de centenars d’alumnes de diferents edats i països, però sempre amb la mateixa il·lusió per participar en una activitat vinculada amb la seva ciutat.

Enguany, els organitzadors poden presumir que per primera vegada hi participen totes les escoles igualadines amb aquesta original activitat i que la predisposició va ser del 100%. Aquestes escoles, dotze en total, varen participen amb aquesta original activitat: CEIP Emili Vallès, Ceip P. Ramon Castelltort, Col·legi Mare del Diví Pastor, Col·legi Maristes, Col·legi Sant Josep, Col·legi Monalco, Col·legi Igualada, Ceip Gabriel Castellà, Col·legi Jesus Maria, Escola Mowgli, Escoles de l’Ateneu i Ceip Garcia Fossas.

Més informació a la pàgina web: www.ubic-igualada.com


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web