Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA AQUEST DIVENDRES FINALITZA LA CAMPANYA DE NADAL DE LA UBIC D’ENGUANY

AQUEST DIVENDRES FINALITZA LA CAMPANYA DE NADAL DE LA UBIC D’ENGUANY

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

La casa inflable per infants
Amb l’última activitat d’animació, prevista per divendres, dia 5 de gener, s’acabarà la llarga Campanya Nadalenca d’enguany. Demà al matí i coincidint amb la vispera de la Cavalcada està previst instal·lar un parc d’inflables a cinc diferents places de la Zona Comercial. Els inflables estaran instal·lats entre les 10 i 14 hores a la Pl. de Cal Font, Pl. de la Creu, Pl. de l’Ajuntament, Pl. de Pius XII i Pl. del Pilar. Com que l’activitat coincideix amb el Saló de la Infància ja clausurat, s’espera un gran nombre d’infants. Per evitar les aglomeracions, en el cas d’una elevada afluència de públic, caldrà presentar els vals de Sorteig de Nadal de la UBIC, que es poden adquirir en qualsevol establiment associat.

L´estatua humana a la Pl. de Cal Font
L´estatua humana a la Pl. de Cal Font
D’altra banda, el dissabte passat per la tarda, hi havia les Estàtues Humanes per diferents ubicacions de la Zona Comercial. Diferents figueres representaven els personatges divertits, o extrets de comptes fantàstics, fent delícia a nombrós públic, que va quedar encantat amb la seva actuació.

Com que el diumenge, dia 31 de desembre, no es podia obrir, tal i com es preveia, aquest passat dissabte va registrar un índex de venda elevats, especialment en el que es refereix al sector d’alimentació. D’aquesta manera s’acosta el final de la campanya, amb l’última tirada prevista pels dies anteriors de la Nit Màgica de Reis Mags.

Immediatament desprès del proper cap de setmana, aquest dilluns comencen les rebaixes d’hivern que duraran fins el 6 de març. Per tant, les rebaixes d’hivern d’enguany comencen el dilluns, dia 8 de gener i per tant, el diumenge següent, 14 de gener , els establiments comercials de Catalunya poden romandre oberts al públic.

Més informació a la pàgina web: www.ubic-igualada.com


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web