Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA ...I ARA, A L’ESPERA DE MAGNÍFIC SORTEIG!

...I ARA, A L’ESPERA DE MAGNÍFIC SORTEIG!

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Cartell de la Campanya
Cartell de la Campanya
Ahir, divendres, dia 5 de gener, es va acabar la Campanya de Nadal de 2006. Amb l’última activitat d’animació al matí, organitzada per la UBIC, un parc d’inflables a cinc diferents places de la Zona Comercial i multitudinària Cavalcada de Reis del vespre, els comerços d’Igualada han tancat les portes fins dilluns per poder fer un merescut descans i preparar-se per les Rebaixes d’Hivern que comencen el dilluns, dia 8 de gener.

Un inflable a la Pl. de l´Ajuntament
Un inflable a la Pl. de l´Ajuntament
Aquest matí, mentre els més petits disfrutaven d’inflables ubicats a diferents places de la ciutat, els pares ultimaven les compres finals pel dia de Reis. Desprès de quasi quaranta dies de la frenètica activitat, ara toca fer balanç i valoracions de la Campanya, que tot sembla, ha estat bastant satisfactòria. En tot cas, en els propers dies, ja es disposarà de dades més complertes.

I per acabar les festes i la Campanya, que millor que guanyar una de les quatre TV de plasma que la UBIC sorteja entre els seus clients. Es van repartir 400.000 butlletes durant aquestes setmanes i molta gent estarà pendent el dia 6 de gener dels resultats de la Loteria del Nen, perquè el numero guanyador del Sorteig de la UBIC coincidirà amb el número guanyador d’aquesta popular Loteria. La UBIC informarà immediatament del número guanyador i dels establiments que han entregat les butlletes.

Més informació a la pàgina web: www.ubic-igualada.com

extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web