Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES APAREIXEN, DE MOMENT, DOS GUANYADORS DEL SORTEIG DE LA UBIC

APAREIXEN, DE MOMENT, DOS GUANYADORS DEL SORTEIG DE LA UBIC

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Fins el dimarts, dia 16 de gener, s’han presentat dos persones amb les butlletes del número 92034 , el numero guanyador del Sorteig de Nadal de la UBIC. Les butlletes premiades han de coincidir amb el número del 1er. Premi del sorteig de la Loteria Nacional “el Nen”i tots els propietaris de les butlletes amb aquest número, independentment del color, són els guanyadors de quatre magnifiques TV de plasma de 42".

Ana María Pascual García, guanyadora amb la butlleta groga
Ana María Pascual García, guanyadora amb la butlleta groga
La primera butlleta presentada ha segut de color groc i va ser lliurada per la botiga Tecnocolor, d’Avinguda Montserrat, 16 a l’afortunada guanyadora, Ana María Pascual Garcia. Ana, de 25 anys i veïna de Vilanova del Camí es va posar al contacte amb la UBIC de seguida, el dilluns, dia 8 de gener. Segons el va explicar, Ana i la seva família són els clients habituals d’aquest establiment. Malgrat, o s’imaginava que la tocaria el premi, el mateix dissabte va comprovar les butlletes que tenia. Ana també va comentar que participa als sorteigs, encara que rarament demana les butlletes i les agafa només si els comerciants l’ofereixen.

Enrique Vime Ramon, guanyador amb la butlleta verda
Enrique Vime Ramon, guanyador amb la butlleta verda
El segon guanyador es va posar al contacte amb la UBIC el dimecres, dia 10 de gener, amb la butlleta de color verd, entregada per Ferreteria Sefrei d’Avinguda Balmes, 58. El guanyador és veí de Barcelona, Enrique Vime Ramon, que es va presentar el divendres passat amb la seva esposa a recollir el premi. Aquesta parella va comentar que, tant ells, com molts dels seus amics, visiten sovint Igualada per disfrutar de les compres per diferents comerços, sobretot de roba. Enrique va ser molt sorprès d’haver guanyat el premi, doncs, tant ell, com la seva dona comentaven que mai els havia tocat res i per casualitat, abans de llençar les butlletes van comprovar el número i es van donar compte que eren els premiats. Amb la TV faran la sorpresa als seus fills, als que no els havien comentat res.

Com que encara falten dos colors, la taronja i el blau de la butlleta 92034 , la UBIC recorda a tots els participants que comprovin les seves butlletes. Els/les guanyadors/es s’hauran de posar en contacte amb la UBIC personalment o per telèfon al 938 051 419 com a màxim fins dimecres 31/1/07, abans de les 21h. Si no es presentés la butlleta guanyadora en la data indicada, es lliurarà el Televisor corresponent al portador de la butlleta amb el número immediatament superior entre butlletes coincidents amb color, (92035) i així successivament.

Per ajudar als clients, a UBIC informa dels establiments que van repartir les butlletes guanyadores restants:

LA BOTIGA DE LA PELL, DOCTOR PUJADES, 74 (BUTLLETA TARONJA)

BASE:PEDRAFORCA, ST. MAGÍ, 26 (BUTLLETA BLAVA))


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web